美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

早前上左去Cxxmax試做RF, 未做已經狂SELL,係咁話優惠得今日咋, 過左就冇架啦...好Q煩. 後尾做完後又sell. sell到最後,問我join唔join格仔plan. 我拒絕, 佢sell唔到就黑面. 之後叫我自己搭LIFT走. 超冇禮貌. 心諗就算之後想做其他facial我都唔會JOIN Cxxmax. 但就好奇而家黎豬間Cxxmax都做埋格仔plan? 定係不嬲都有?因為之前冇聽過佢間嘢有格仔plan.

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

Yepo123 發表於 21-7-27 17:16
我一向都唔去連鎖店做,一路做一路sell. 正心煩
早幾年去做都唔會咁hard sell, 但今次俾我感覺係MK feel....連啲staff都好MK. 除左治療師.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

JasperJen_Jen 發表於 21-7-27 15:53
早前上左去Cxxmax試做RF, 未做已經狂SELL,係咁話優惠得今日咋, 過左就冇架啦...好Q煩. 後尾做完後又sell. s ...

吓,依家有格仔plan?

大宅

我都岩岩join 左,但唔知有格仔plan

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我去銅鑼灣好正常喎!sell係有sell,但我話唔買都冇面色睇,搭lift我一向都係自己㩒,咁多年冇人幫我㩒過lift

男爵府

myboyboyboy 發表於 21-7-28 20:55
吓,依家有格仔plan?
係呀, 有兩個SALES都咁樣同我講. 所以我好奇

大宅

JasperJen_Jen 發表於 21-7-29 09:38
係呀, 有兩個SALES都咁樣同我講. 所以我好奇

請問你去邊間分店?TST?
嚟緊我medical laser 最後一次,如果佢哋係買格仔的話我諗我唔會join了!佢哋真係比以前hardsell好多,以前啲美容顧問好好,而家嗰啲會指住我塊面話我毛孔粗大⋯⋯,好似其他JM話齋好MK!

男爵府

myboyboyboy 發表於 21-7-29 10:46
請問你去邊間分店?TST?
嚟緊我medical laser 最後一次,如果佢哋係買格仔的話我諗我唔會join了!佢哋真係 ...
我係銅鑼灣VITAE BY CXXMAX. 去到佢地大堂要再搭LIFT上. 其實我早幾年去過做LASER FACIAL. 嗰時佢地幾好, 我先上去問嘢, 佢介紹左我適合做邊啲, 之後報左個價後我話要諗吓, 佢都話冇問題, 咁我又想做, 所以打返電話俾佢地話JOIN. 上年同今年年頭, 佢地都打左幾次叫我上去免費試做, 我都推左, 但今次佢地又打嚟叫我免費試做. 咁我又覺得我想試吓, 所以去左. 上到去擺我入房仔. 就OFFER我優惠價做全面. 我OK. 做完後又再擺我入房仔狂SELL PACKAGE,又話有格仔PLAN. 之後又換左另一個入嚟SELL我同樣嘅嘢.. 其實我預左佢地會SELL, 但冇諗到咁誇張要兩個人輪住SELL. 後尾佢覺得SELL唔到我買PACKAGE, 就OFFER優惠價俾我試做其他FACIAL. 我最後都好啦, 優惠價做多兩次啦. 上星期做完最後一次, 又係SELL. 又叫我諗吓格仔PLAN.今次我咩卡都冇帶, 兼面無表情咁拒絕佢, 佢就即刻黑面. 就算以後想做其他FACIAL, 都一定唔會揀佢呢間. SORRY, 有啲長.

伯爵府

JasperJen_Jen 發表於 21-7-29 11:34
我係銅鑼灣VITAE BY CXXMAX. 去到佢地大堂要再搭LIFT上. 其實我早幾年去過做LASER FACIAL. 嗰時佢地幾好, ...

幾年前喺尖沙咀都係類似咁

禁止訪問

大宅

heily123 發表於 21-7-29 14:07
幾年前喺尖沙咀都係類似咁

係咩?幾年前佢地都好好喎!我都唔經唔覺喺尖沙咀店做咗三年了,我係覺得由上年開始好多人離職,之後新一批嘅美容顧問就好嫲嫲了!

禁止訪問

男爵府

PASoha 發表於 21-7-30 11:19
格仔plan,做咩學埋DRXXXXX 個D野
做到cheap哂, 上左市為左賺錢做Cheap自己品牌

首頁

尾頁

跳至