懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我而家19w,呢兩日去vv發現底底前面會有啲濕左既控,大慨5蚊銀或大小小,有時濕既地方中間有啲白白地,我摸底底又無黏,但如果摸直接掂下面又好似有啲黏黏地,我又無感覺到有野流出黎,係間唔時感覺到下前方有啲吹氣咁既feel,唔知係分泌物、滲尿定羊水⋯
我有聞過底底會有尿味,但因為我一日都去幾多次vv,唔知有無影響
琴日叫屋企人幫我買左ph試紙,我試過就咁放係外陰啲濕既位置,又試過放入去,都係4-5之間,但又聽聞試紙要係婦科用拑伸入去先準確⋯
而家好猶豫去唔去急症,因為我係酒店隔離緊,仲有幾日先完,如果要睇醫生應該只可以安排去醫院急症室

男爵府

BONAQUA 發表於 21-7-27 16:42
我而家19w,呢兩日去vv發現底底前面會有啲濕左既控,大慨5蚊銀或大小小,有時濕既地方中間有啲白白地,我摸 ...

其實擔心既就去睇下醫生,好過自己係度亂諗嘢

大宅

BONAQUA 發表於 21-7-27 16:42
我而家19w,呢兩日去vv發現底底前面會有啲濕左既控,大慨5蚊銀或大小小,有時濕既地方中間有啲白白地,我摸 ...

如果係穿羊水應該你會覺得有好多液體突然間湧出來。
我自己試過因為重型地貧十四週引產時突然感覺pop 一聲之後好多水湧出來成床濕晒。

可能係夏天熱加懷孕會增加陰道分泌物。
如果有懷疑就去睇醫生啦

複式洋房

你講既程況我都有 應該係白帶分泌 懷孕期間會越黎越多 係正常 你可以上網search下 最重要冇流啡/見紅

別墅

貪靚麻咪 發表於 21-7-27 23:35
你講既程況我都有 應該係白帶分泌 懷孕期間會越黎越多 係正常 你可以上網search下 最重要冇流啡/見紅
...

同意,我陀b果時都多左分泌物,最緊要無流啡同血,不過你擔心都可以去醫院檢查下,就咁睇就應該係正常分泌物

首頁

尾頁

跳至