夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

以前以為自己會中意文藝書生型,
戴眼鏡、睇書、識音樂、
白淨清秀、談吐斯文,
點知嫁咗個完全相返嘅老公,
零近視、運動型、
唱歌走音零音樂感、
黑黑實實、成日講爛gag
原來同我一凹一凸先最夾

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

肥肥寶 發表於 21-8-2 14:02
結左11年啦

Del

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

靚靚C9 發表於 21-8-2 19:37
夫妻版真係要多D我地呢D正能量。

都係架
呢類分享比較少
我都結左11年
不要從別人的嘴裡去認識我

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

babyhoi 發表於 21-8-2 17:29
以前以為自己會中意文藝書生型,
戴眼鏡、睇書、識音樂、
白淨清秀、談吐斯文,

Del

侯爵府

我中意我老公對腳又白又滑又幼又無毛

侯爵府

靚靚C9 發表於 21-8-2 19:37
夫妻版真係要多D我地呢D正能量。

我都覺,夫妻版太慘情,應該要d正能量

珍珠宮

靚靚C9 發表於 21-7-31 06:35
我少女個陣覺得著西裝嘅男人特別charm ,朋友話西裝友無本心架,叫我唔好咁膚淺。不過好彩我無嫁 ...
我從小到大,現在也是,「覺得著西裝嘅男人特別charm」。
前夫 著起龍袍都唔似太子,唉!
現任先生正是「西裝友」,不過唔使我燙恤衫。
我還有個情意結,就是捱得有生計能力賺錢養家嘅男人。
我先生符合曬我嘅情意結。
佢又係好鍾意排排坐時摸我大脾,不論我穿的長裙或短裙。長裙就翻上裙來伸手入來摸。
我先生嘅情意結有十項,我滿足到8項。我唔記得邊幾項了。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珊瑚宮

free2020 發表於 21-8-2 23:16
我中意我老公對腳又白又滑又幼又無毛

真係百貨應百客

珊瑚宮

858D 發表於 21-8-3 07:25
我從小到大,現在也是,「覺得著西裝嘅男人特別charm」。
前夫 著起龍袍都唔似太子,唉!
現任先生正是「西 ...

有型男仕著西裝真係錦上添花

珊瑚宮

mimi987 發表於 21-8-3 06:28
我都覺,夫妻版太慘情,應該要d正能量

Del

侯爵府

靚靚C9 發表於 21-8-3 08:26
9成post都係講無愛無性、有小三、想離婚等。結咗婚想追求愛情又俾人話睇得韓劇多,如果無入開黎入黎睇吓, ...

我開頭都好驚呀,日日都有小三post

侯爵府

靚靚C9 發表於 21-8-3 08:17
真係百貨應百客

珍珠宮

靚靚C9 發表於 21-8-3 08:26
9成post都係講無愛無性、有小三、想離婚等。結咗婚想追求愛情又俾人話睇得韓劇多,如果無入開黎入黎睇吓, ...
啊,我有唸多一樣我先生嘅情意結:佢喜歡我叫佢 Sir.
旁觀人可能有反感,但我咁唸:叫多佢幾聲 Sir,佢就心甜到乜都肯為我而做,伺候我周到,咁呢聲Sir真系值得我去叫。小三小四料嘅人 都畀我呢聲Sir ,呢把口,嚇走埋呢。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

男爵府

858D 發表於 21-8-3 11:58
啊,我有唸多一樣我先生嘅情意結:佢喜歡我叫佢 Sir.
旁觀人可能有反感,但我咁唸:叫多佢幾聲 Sir,佢就 ...

呵呵我都中意叫我先生做老闆的

858D    發表於 21-8-5 09:12

珊瑚宮

回覆樓主:

Del

男爵府

我中意男仔識彈琴同講好流利既英文我老公兩樣都識,因為我自己唔識

珊瑚宮

Late 發表於 21-8-5 03:18
我中意男仔識彈琴同講好流利既英文我老公兩樣都識,因為我自己唔識
...

Del

男爵府

靚靚C9 發表於 21-8-5 13:19
我地個代識彈琴真係冧到女,好吸引。下一代應該多咗男仔識。

所以氹我細仔要學琴(emoji)

男爵府

靚靚C9 發表於 21-8-3 20:10
其實有冇男士分享吓呢?我聽過有男士好鍾意女仔著高踭鞋,又有話一定要揾長頭髮嘅。
...

我老公好中意OL著既黑絲

首頁

尾頁

跳至