自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

Anpanmama 發表於 21-8-1 21:04
樓主今日去睇洗衣機有冇加價或者冇優惠因為嗰個都用消費券

買左部泰國製嘅zwh71246

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

YenEric_FB 發表於 21-8-2 18:56
請問好唔好用,thx

子爵府

請問你買幾多錢?在邊間買?我都睇中呢部

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

邱悠月 發表於 21-7-31 20:34
用緊豐澤6年,大眼仔,三千幾ok

我無諗過呢隻甘好用,我用左10年,之前用過惠而浦,愛朗,白朗都好快拜拜。

侯爵府

AK47AK47 發表於 21-7-31 20:58
請問點解呀

我部惠而普用左幾年,而家日日洗衫會成部機跳起,真係用咁耐洗衣機未試過

珍珠宮

setrea 發表於 21-8-25 22:58
我部惠而普用左幾年,而家日日洗衫會成部機跳起,真係用咁耐洗衣機未試過
...

地下隻腳,試下調較高度,令佢貼地

侯爵府

2023年兔年勳章

wailanf 發表於 21-8-1 00:55
第一部西門子用左超過十年,門條膠爛左,再換機都揀返西門子,用左2、3年喇,仲好似新機咁
...

請問現在部西門子乜型號?大約乜價錢?
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

侯爵府

2023年兔年勳章

him-bb 發表於 21-8-1 20:21
我上個月買樂聲牌 系專門店有85折 唔使3000元 7kg 幾好用

請問是哪一款型號?今日問Panashop 愛妻號7KG 都要4千頭

珍珠宮

Strawberrys 發表於 21-8-26 22:19
請問是哪一款型號?今日問Panashop 愛妻號7KG 都要4千頭

我買時有折 唔知而家仲有無 你上佢地既網睇下 當時佢地員工話會比舖再平少少

侯爵府

2023年兔年勳章

him-bb 發表於 21-8-27 09:00
我買時有折 唔知而家仲有無 你上佢地既網睇下 當時佢地員工話會比舖再平少少
...

信興網店及Panashop兩間價錢都一樣係過4K,似乎8月有消費券後全部都無優惠!

珍珠宮

Strawberrys 發表於 21-8-27 12:23
信興網店及Panashop兩間價錢都一樣係過4K,似乎8月有消費券後全部都無優惠!
...

有消費券後好多都無特價 所以等消費券買無著數 我6月換冷氣 7月買洗衣機都有折

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

setrea 發表於 21-8-25 22:58
...

me too ,但我機是平地,搖佢都好平穩。
我的有日洗洗下直頭行出兩吋來,我懷疑我水龍頭擰細咗?唔夠水我又少衫,
總之個日嚇c我 現不敢開機,買過新機算

侯爵府

2023年兔年勳章

him-bb 發表於 21-8-27 12:55
有消費券後好多都無特價 所以等消費券買無著數 我6月換冷氣 7月買洗衣機都有折
...

我都因為壞咗洗衣機要買並不為消費券而買

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

呢個型號係邊個品牌?
日本の平安を祈ります

大宅

821828 發表於 21-7-31 21:00
用緊LG 3年,每日洗2-3機

LG (emoji)(emoji)(emoji),我屋企部已經用咗第十年,都係日日開機。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

請問大眼仔有冇推介?

首頁

尾頁

跳至