自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇JM睇今日花式單車準決賽?個個都好勁!日本19歳個位選手好勁,2歳開始玩單車!
我女20歲重未識

子爵府

snoopy 發表於 21-7-31 23:36
有冇JM睇今日花式單車準決賽?個個都好勁!日本19歳個位選手好勁,2歳開始玩單車!
我女20歲重未識 ...

2歲 ,我跑快2步都仲會仆親
有時天份既野真係好神奇

wcpcelia    發表於 21-8-2 15:39

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

snoopy 發表於 21-7-31 23:36
我女20歲重未識 ...
有睇,剛翻睇,好正! 但吾知果個美國大叔做咩吾做花式,就咁 hea 踩出黎行一下攞幾分就算?佢攪咩?? 我覺得委內瑞拉選手好勁! 最年紀大36,都踩得好勁!!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Tabo63 發表於 21-7-31 23:57
有睇,剛翻睇,好正! 但吾知果個美國大叔做咩吾做花式,就咁 hea 踩出黎行一下攞幾分就算?佢攪咩?? 我 ...

佢膊頭傷咗

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

澳洲個選手最勁

公爵府

lypoon 發表於 21-7-31 23:59
佢膊頭傷咗
Thx!! 聽朝有決賽要睇埋!! 女仔10點先,男子11點做。

子爵府

Tabo63 發表於 21-7-31 23:57
有睇,剛翻睇,好正! 但吾知果個美國大叔做咩吾做花式,就咁 hea 踩出黎行一下攞幾分就算?佢攪咩?? 我 ...

我都睇睇方力申個IG post 佢去睇影出黎先知今日做! 我都係剛翻睇!

外國啲選手個個廿幾歲、但個樣就個個似3x 大叔 不過身手就好勁

澳洲個個真係好勁! 係電視睇已暈暈地、唔好話轉!

公爵府

snoopy 發表於 21-8-1 00:15

我都睇睇方力申個IG post 佢去睇影出黎先知今日做! 我都係剛 ...
我都睇到佢地轉轉去,都睇到好暈。 .. 係 la, 個個好老餅樣,吾似咁後生。。

大宅

睇到哇哇聲

首頁

尾頁

跳至