自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

我有4張咭,尋晚3張得,1張唔得,今朝先拎到
放下自在

伯爵府

請問是否在手機download八達通app睇到入了$2000?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Kittymummy 發表於 21-8-1 01:50
得左喇

如加咗八達通落 app 度 , 咁張實體咭仲用到嗎?
我唔想用手機嘟八達通

子爵府

2024年龍年勳章

simple430 發表於 21-8-1 07:28
我唔想用手機嘟八達通
...

可以直接申請手機八達通咭,但要比按金$50,如果將實體咭加入手機,吾需要比按金,但實體咭會失效

珍珠宮

回覆樓主:

好方便 手機一拍登記就攞到

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lavender22 發表於 21-8-1 07:25
請問是否在手機download八達通app睇到入了$2000?

睇到可領取,但都要係手機背拍下張咭!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔想用手機嘟八達通
...

你講八達通app?linking 之後,佢只係俾你查閲使用紀錄、領交津等等等,唔係取代你張實體八達通咭!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我唔想用手機嘟八達通
...

比你check bal,增值等,唔係用架
放下自在

水晶宮

cy101 發表於 21-8-1 06:41
但用app 攞都有$18 增值額攞(如符合條件),ok 其實好少去買嘢!
呢$18係咪要一早登記攞架?

翡翠宮

cy101 發表於 21-8-1 07:39
你講八達通app?linking 之後,佢只係俾你查閲使用紀錄、領交津等等等,唔係取代你張實體八達通咭!
...

我就係驚一加咗 , 張實體咭報廢 , 因有時唔記得帶手機出街

翡翠宮

cattz288 發表於 21-8-1 07:41
比你check bal,增值等,唔係用架

咁啱我用啊

琥珀宮

chocolatebean 發表於 21-8-1 07:42
呢$18係咪要一早登記攞架?

條款:註一、二

象牙宮

cy101 發表於 21-8-1 07:46

呢$18蚊唔駛一定要用app拎2000,如果啱用可以去ok拍,拎多20蚊
放下自在

子爵府

cy101 發表於 21-8-1 06:41
但用app 攞都有$18 增值額攞(如符合條件),ok 其實好少去買嘢!

我用apps攞但冇$18

琥珀宮

Lovelybbs 發表於 21-8-1 08:17

3/8 之後先發放(如合條款)!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Lovelybbs 發表於 21-8-1 08:17

8月3日起發放, 上面有jm貼了圖解釋詳情

子爵府

cy101 發表於 21-8-1 08:22
3/8 之後先發放(如合條款)!

Thanks

琥珀宮

cattz288 發表於 21-8-1 08:08
呢$18蚊唔駛一定要用app拎2000,如果啱用可以去ok拍,拎多20蚊
...

應該2揀1咋,有coupon 冇$18!

大宅

cy101 發表於 21-8-1 07:46
條款寫要係八達通服務站拎先有$18,ok係咪唔計?

琥珀宮

royal_plus 發表於 21-8-1 08:31
條款寫要係八達通服務站拎先有$18,ok係咪唔計?

唔計!

首頁

尾頁

跳至