時政擂台

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

複式洋房

tomato100hk 發表於 21-8-1 22:55
帶黑囗罩就yc?有啲人可能真係用來襯衫,覺得型,又可能真係中意黑色。咁都好多人中意著黑色衫,胸圍底褲都 ...

伍家朗著黑衫都俾人“強烈譴責”,著黑衫就係罪

大宅

湘 發表於 21-8-1 19:23
無論什麼政見, 如果只係平日嘅生活事項 ,希望大家唔好再分顏色,過番正常嘅生活, 任何人都可以吃美心, ...

伯爵府

開心吸收勳章

ken6555 發表於 21-8-1 22:35
有d阿叔食野都填紙仔,都唔知黃定藍?

大叔唔識用手機,現在60叔以上叫大叔,佢地真係唔識用。。

年輕有手機有打機,不要用我講佢地唔識用,你不認同就算了,這已是香港基本常識了。

就算年輕人有用安心出行,都可以黃。冇用99%一定黃人

男爵府

wai4919 發表於 21-8-2 09:00
大叔唔識用手機,現在60叔以上叫大叔,佢地真係唔識用。。

年輕有手機有打機,不要用我講佢地唔識用,你 ...

60歲以上阿叔/C9, 上網玩手機麻雀/13將/鬥地主都不知好叻

伯爵府

開心吸收勳章

ken6555 發表於 21-8-2 09:05
60歲以上阿叔/C9, 上網玩手機麻雀/13將/鬥地主都不知好叻

識打機唔用安心出行阿叔和c9,都係黃到出汁

咁年青都有唔黃,肯用安心出行黃人,未黃到入肉

首頁

尾頁

跳至