夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

係佢大男人眼中,掙錢佢嘅事,我凑仔天經地義佢凑仔就最大惡極,收工就可以六親不認、親子時間都唔使付出?唔系完全唔凑,佢屋企人視像過嚟就會抱仔應付,啊仔到佢手好似拐子佬捉走咁爆喊。佢好識做人,人前有交代。
溝通?
冇返嚟瞓都有一句交代,自此一直冷戰,除咗入門叫聲我父母,冇其他說話,如何打破?我受够冷漠啦,離婚唔係第一次講,我一出口就想佢離開唔好再見,對佢有期望我一次次失望,我發一次脾氣佢改一段時間,三歲定八十,唔再諗佢會有改變,我知自己也系一個硬頸嘅人,我改唔到也冇必要佢改到我滿意,放手?

伯爵府

而家放手佢已經有身分證,佢應該唔驚你

男爵府

SmileCheung 發表於 21-8-2 11:18
係佢大男人眼中,掙錢佢嘅事,我凑仔天經地義佢凑仔就最大惡極,收工就可以六親不認、親子時間都唔使付出? ...

你都講到咁... 其實你自己都有答案,你想取吓暖啫... 都冇人會叫你忍啦,又唔係清朝....

子爵府

對你不舉,唔等於對人哋不舉!由你開始有b,你自己都知道佢係點!

伯爵府

wingyaumama 發表於 21-8-2 12:19
對你不舉,唔等於對人哋不舉!由你開始有b,你自己都知道佢係點!

乜原來不舉有得揀對象

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

係佢大男人眼中,掙錢佢嘅事,我凑仔天經地義佢凑仔就最大惡極,收工就可以六親不認、親子時間都唔使付出? ...
點會香港女有個甘老公

禁止訪問

牛年勳章

男爵府

肥肥寶 發表於 21-8-2 12:37
乜原來不舉有得揀對象

至少舉唔起個對象唔止唔愛直頭憎啦

伯爵府

uckukuku 發表於 21-8-2 13:42
至少舉唔起個對象唔止唔愛直頭憎啦

我以為不舉佢會對每個女人都一樣,如果出面個啲舉直晒,返到屋企對老婆不舉,咁就慘啦

男爵府

睇唔到佢有邊度表現出愛你,又或者你冇講出嚟,亦可能佢唔喜歡自己似入贅女婿,對呢個家冇歸屬感,佢表現出憎惡呢個家,一個冇愛嘅家留嚟做乜,要分趁早,無謂嘥時間

la_source    發表於 21-8-4 12:03

子爵府

肥肥寶 發表於 21-8-2 12:37
乜原來不舉有得揀對象

大把男人對自己結婚多年老婆不感興趣,但對有新鮮感的咪大舉甚至寧願食藥囉!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

佢係咪唔想生bb?生b係你一個意思?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

不舉或者湊仔嗰啲問題唔回應住
但係佢唔返嚟瞓,去左邊?
不要從別人的嘴裡去認識我

民房

如果佢真係咁冷淡..你都無謂去忍啦
但如果唔捨得,又或者你同佢溝通唔到
就建議試下調解
都唔得就冇計

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 SmileCheung 的帖子

可能你老公有其他問題,但如果你係FTM,又和你父母同住,唔需要老公放工回家之後湊仔做家務,應該各司其職吧。

除左黃賭毒之外,其他問題都唔係問題。

首頁

尾頁

跳至