美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

最近想打E字頭少女針, 問左一間叫prettyskxx_lxx
$4500 2個項目諗住打淚溝, 一個項目係1ml , 所以一對眼就係$4500
大家有無聽過呢間?
有無介紹?

別墅

Cheryl438 發表於 21-8-2 14:19
最近想打E字頭少女針, 問左一間叫prettyskxx_lxx
$4500 2個項目諗住打淚溝, 一個項目係1ml , 所以一對眼就 ...

4500好平咼 係醫生打?
我自己都有淚溝 不過未打過
不過聽人哋講打淚溝要搵啲好手勢
如果唔係會有毛毛蟲

複式洋房

Tuxedogirl39 發表於 21-8-2 15:20
4500好平咼 係醫生打?
我自己都有淚溝 不過未打過
不過聽人哋講打淚溝要搵啲好手勢

所以我都驚, 又唔知咩價位先岩~

別墅

Cheryl438 發表於 21-8-2 15:29
所以我都驚, 又唔知咩價位先岩~

我見平均都要四$5000一支
就算ig 都起碼$3000左右

但係聽聞淚溝真係好容易出事。。。
笑起會有條嘢喺下面

我覺得如果你本身冇其他嘢要整
淨係想打淚溝嘅話去搵啲出名啲好啲喎
第一次嘅話

複式洋房

Tuxedogirl39 發表於 21-8-2 15:35
我見平均都要四$5000一支
就算ig 都起碼$3000左右

請問有無介紹~

象牙宮

$4500 2個項目諗住打淚溝, 一個項目係1ml , 所以一對眼就 ...

打淚溝, 不會沒有。失敗例超多。 万万要小心。 意外沒人可憐。

把淚溝當凹陷來填,當心淚溝沒平、附送眼袋

出现了凹凸不平和栓塞,就连苹果肌也下垂了
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

333s 發表於 21-8-2 16:29
打淚溝, 不會沒有。失敗例超多。 万万要小心。 意外沒人可憐。
因為捱到多, 黑眼圈好深, 而且淚溝明顯, 你們有無介紹?

別墅

Cheryl438 發表於 21-8-2 16:34

我冇介紹 因為我冇打過
因為諗住做咗眼袋手術先

黑眼圈係一樣嘢
淚溝係另外一樣嘢嚟㗎喎
兩樣打嘅嘢係唔同

別墅

Cheryl438 發表於 21-8-2 16:34

我之前睇viutv 造美人
我知嗰間係好出名 醫生應該好專業
因為有咩事你都可以返去投訴(emoji)
但係應該相對來講都好貴
如果你問我平靚正我就真係未去過(emoji)

禁止訪問

子爵府

之前聽人講 ellanse 分子大 ,打蘋果肌去虎紋呢d好,眼咁細既位會唔會有其他更好既 choice ?

別墅

Livingcc 發表於 21-8-2 17:12
咁應該唔只個間既醫生先會負責既

咁打得唔好 要溶解 又要捱痛
我意思係搵啲大間啲 如果你淨係整一樣
等你打完啲平靚正分享下

子爵府

樓主,唔知你有冇做功課,ellanse 係無得溶解,淚溝已經係好難打嘅地方,失敗率都唔低,你仲要揀隻冇得溶解嘅針,打衰左真係冇得返轉頭。你要打都揀過另一隻針打啦

禁止訪問

子爵府

YanDaisy 發表於 21-8-3 11:15
derma veil?

係呀,有聽人講打呢隻 不過無識人打過所以都比唔到意見

禁止訪問

伯爵府

2024勳章

少女針打淚溝唔係好多醫生會打,萬一打得唔好無得溶

複式洋房

baby_CH 發表於 21-8-3 15:32
少女針打淚溝唔係好多醫生會打,萬一打得唔好無得溶

一般淚溝打邊隻?

民房

千其唔好去B記做RGA,佢個個38BB/CELL-2-CELL就係sell你做RGA
講到自己好突破好唔hard sell,成個紅隧都係佢,臨住好可信,3個月前上真左去,個個諮詢師同胡醫生係咁踩低我,話我就離無灑頭髮,我夠知啦唔係點會去,第一次就JOIN左28000,胡醫生一入離就話一set唔夠,叫我TOP多set
敷麻個陣個諮詢師同我傾計,知道我好自卑老公同公司後生女同事好埋,同我話同事好香,我有講我都怕自己多汗,但係我無為意。原來所有都係舖排,佢同醫生根本就夾定,無啦啦問我有無聽過MIRADRY,話我有味的話男人唔鐘意,原來乘機sell我MIRADRY。我認我蠢,我信佢廣告話佢唔同其他美容院啊唔hard sell喔,我一路做頭髮嘅時候把持唔住,話好買MIRADRY2次,同一日做
胡醫生叫我做埋少女針填面,我真係怕打野係面倒,我話臨下
敷麻個陣佢又入離sell叫我打少女針,我話同一日真係唔做,我先有D醒覺佢當我水魚
最後我比左RGA MIRADRY差唔多10萬,佢叫我買1支少女針夠10萬可以做佢地黑卡會員,我耳仔軟,比左total10萬幾

好後悔,大家臨清楚先好去B記做RGA,唔知系B記問題,定係RGA問題,坦白講,比左5-6萬,做完3個月唔覺多左頭髮,髮型師以為我未做。以家仲有支少女針,我想唔打,佢應該會同個醫生叫我買多10萬

首頁

尾頁

跳至