自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得領匯都幾cheap 下, 又話消費滿500蚊會送1kg嘅米,點知原來有36項條款,成幾千字!買樓份約都冇咁多項條款!! 最後花咗2000蚊當然一條毛都換唔到, 早知去第二個場度買

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

VenusTang_FB 發表於 21-8-6 20:28
我覺得領匯都幾cheap 下, 又話消費滿500蚊會送1kg嘅米,點知原來有36項條款,成幾千字!買樓份約都冇咁多項 ...

還你千世笑來世未必能遇到

禁止訪問

子爵府

新鴻基商場消費$800(最多兩張單)
送$50莎莎券

$50買左啲沐浴露同一包餅,冇加價幾好

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

上年聖誕shopping ,市道唔好周圍都做promo,好多商場直接有cash coupon送。
我買咗至見到恆隆有抽獎,好啦無蝕底去抽吓
要裝app,又登記又盛
抽埋d垃圾coupon, 仲要全港九恆隆商場一齊抽。我銅鑼灣買嘢,無一張係銅鑼灣用到,要我去九龍灣指定食肆食飯慳幾十蚊,玩咩!

珍珠宮

chanpeimui 發表於 21-8-8 17:04
新鴻基商場消費$800(最多兩張單)
送$50莎莎券

最近只見有hsbc credit card promotion, 請問現在仲有送莎莎$50coupon 嗎?

子爵府

Evachau 發表於 21-8-8 22:00
最近只見有hsbc credit card promotion, 請問現在仲有送莎莎$50coupon 嗎?

我響屯門vcity 尋日仲見倒

珍珠宮

chanpeimui 發表於 21-8-9 07:50
我響屯門vcity 尋日仲見倒

咁我去app睇下先!thx for sharing

首頁

尾頁

跳至