自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mrscatcat 發表於 21-8-11 08:11
我唔覺得個女仔係貪錢。
我覺得個女仔受傷係因為佢由20歲跟佢到而家30歲,係佢冇名氣時扶持佢,貼埋錢都冇 ...

x2

侯爵府

大力大力 發表於 21-8-11 07:29
加相~

2017年唔公開,取消關注就要分手啦!開價九百萬,文中有講已是男方大部分財產,結婚都可離婚,何況未結開價大咬左D,要錢已令件事變質

公爵府

回覆樓主:

大陸好紅?兩個都唔識,以大陸明星來說佢哋樣貌不凸出極一般囉!P圖P得太緊要喇,女方似乎大過男方好多年! 不紅又不吸睛
恭賀新禧,迎春接福!

大宅

kayen 發表於 21-8-11 08:44
2017年唔公開,取消關注就要分手啦!開價九百萬,文中有講已是男方大部分財產,結婚都可離婚,何況未結開 ...

霍係內地係當紅歌手,算僅次周深,好多主題曲係佢唱,登台機會都多,唱深情情歌,佢好似都算星二代,所以900萬對佢應該唔多,只係如屬事實,300萬的確不夠,女的同左佢咁耐咩都放棄哂,大齡係內地好多時選擇會少好多。而家內地都buy呢種歌星,不用太型,有實力賣下有才華人設就大把人追,份人睇洛老實內裏人品極差大把

水晶宮

兩個都唔識

珍珠宮

my005 發表於 21-8-11 07:52
我唔識男女。

其實個重點係:男方已唔愛女方喇。
香港人唔識霍尊, 但其實佢內地都多人識既, 紅唔紅我就唔知, 至少都有唔少節目會請佢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

唔理係咪藝人, 分手最大忌係要公審

心已死,要講的,面對面已交待; 係網上再講, 寫任何煽情的事, 都已經挽救唔到 / 改變唔到

侯爵府

dreamx2 發表於 21-8-11 09:20
霍係內地係當紅歌手,算僅次周深,好多主題曲係佢唱,登台機會都多,唱深情情歌,佢好似都算星二代,所以9 ...

佢唔算好紅,冇乜廣告,又冇拍戲,只係唱主題曲,唔覺僅次周深,巡演好似都幾年前,得2場(雖然唱古曲風幾好听),陳粒都可能紅過佢,內文都有寫,900萬已是他手頭上所有資金,可能要佢賣埋佢亞媽層樓,雖然拍拖九年分手係拖咗個女仔,但中途起碼冇第三者,算真心愛過,分個手要傾家 蕩產就唔太合理,其實分手要比300萬已怪怪(可能大6流行),其實好多分手可以好瀟灑,毛曉彤就係,足姦再床,即時拖喼走!

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

可能男方已經唔再愛女方一段時間了

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

當時男方情願先買樓俾父母都唔想買樓同女方結婚, 就知道唔會有將來。女方唔想承認幾年前感情已經變淡, 又唔甘心付出既青春成泡影, 可以理解。 希望男方唔係渣男啦, 我幾鍾意聽佢d歌。

子爵府

Mrs.Chan 發表於 21-8-11 09:06
大陸好紅?兩個都唔識,以大陸明星來說佢哋樣貌不凸出極一般囉!P圖P得太緊要喇,女方似乎大過男方好多年! ...
佢某D粉絲好西利㗎,我曾經留言 佢某首歌冇感動到我,但冇話佢唱得吾好。被佢粉絲@&xXyZ.咗一星期啊。一定要當佢媽寶咁讚架

水晶宮

kayen 發表於 21-8-11 09:36

佢唔算好紅,冇乜廣告,又冇拍戲,只係唱主題曲,唔覺僅次周 ...

霍尊已經糊左好耐,雖然仲有d主流資源 (主流=國家/官方),但入屋嘅綜藝/晚會/OST已經少左好多。不過我估唔到佢拎唔出900萬,我以為佢一次出場費唱幾首歌至少過百萬。

公爵府

CHUIPING 發表於 21-8-11 09:41
佢某D粉絲好西利㗎,我曾經留言 佢某首歌冇感動到我,但冇話佢唱得吾好。被佢粉絲@&xXyZ.咗一星期啊。一定 ...

情況同尼度一樣,一句唔啱聽又係瘋狗咁@&xXyZ,
恭賀新禧,迎春接福!

大宅

佢唔算好紅,冇乜廣告,又冇拍戲,只係唱主題曲,唔覺僅次周 ...

佢有上綜藝節目,憑香港過氣藝人去內地都搵唔少啦,陳粒我反而唔識,毛本身都有點名氣,應該無咩好怕,而且個男的應該都無咩錢,係件垃圾,無樣無演技無后台,霍明顯有人捧有錢有前途得多,係內地大把人唱歌叻又有外表。

大宅

Elenalan 發表於 21-8-11 09:43
霍尊已經糊左好耐,雖然仲有d主流資源 (主流=國家/官方),但入屋嘅綜藝/晚會/OST已經少左好多。不過我估唔 ...

我覺得佢可能唔想比,而不是沒有,佢比唔起就會同條女傾啦,似乎想不了了之。佢好似係星二代。

水晶宮

個女仔係舞蹈員國家二級演員,自己都大好前途,為左男方放棄發展自己事業,男嘅未成名前一直靠女方倒貼,女嘅聲稱為左個男多年來都使左2、3百萬,佢開900萬,就係知已是男的全副身家,女以為開呢個數個男嘅唔會應承,以為仲有彎轉,個女仔太傻

侯爵府

dreamx2 發表於 21-8-11 09:46
佢有上綜藝節目,憑香港過氣藝人去內地都搵唔少啦,陳粒我反而唔識,毛本身都有點名氣,應該無咩好怕,而且 ...

毛分手時仲係三四錢明星仔,分手都要搭的士嗰種,胡夏都紅過霍啦!再者你可能少睇綜藝,過氣香港明星點解咁吃香,主要是广東省,到今時今日係大6行街(广東省)都有不少播緊以前香港嘅老歌!行街可能听老歌多過周深或毛不易這些新進當紅歌手嘅歌

水晶宮

dreamx2 發表於 21-8-11 09:51
我覺得佢可能唔想比,而不是沒有,佢比唔起就會同條女傾啦,似乎想不了了之。佢好似係星二代。
...

佢老豆都只係過氣藝人,星二代不等於富二代,上一代果d星邊有$...仲好似父母已離婚

大宅

Elenalan 發表於 21-8-11 09:51
個女仔係舞蹈員國家二級演員,自己都大好前途,為左男方放棄發展自己事業,男嘅未成名前一直靠女方倒貼, ...

雖然我幫女多,但我唔明點解要為男放棄事業,不可同步嗎?

侯爵府

Elenalan 發表於 21-8-11 09:51
個女仔係舞蹈員國家二級演員,自己都大好前途,為左男方放棄發展自己事業,男嘅未成名前一直靠女方倒貼, ...

我覺得係唔忿氣多,但我又覺感情事未結婚好難講(我自己覺得炸),亞 sa當年離婚,鄭中基半年後就結婚生仔啦!人哋都冇撕破面,而家男方仲被讚好老公好爸爸!如不是小豬咁3P,不停玩女,放上微博公審又D~~~,不過微博風向大多支持女方

首頁
12345...10

尾頁

跳至