自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

頭先試過但唔得。Logged in 及確認入Paypal後無跳返去iherb,即係點之後check 過iherb無我訂單, Paypal又無付款記錄,應該無事發生。有無髙人可指教點操作? Thanks!

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我係用過香港支付寶

子爵府

ilovebb2019 發表於 21-8-24 14:19
頭先試過但唔得。Logged in 及確認入Paypal後無跳返去iherb,即係點之後check 過iherb無我訂單, P ...

PayPal account 的戶口名字和地址一定要同 iherb 嘅一樣,你看看你的是否一樣。

伯爵府

chill-out 發表於 21-8-25 06:22
PayPal account 的戶口名字和地址一定要同 iherb 嘅一樣,你看看你的是否一樣。
...

iherb送貨地址唔一樣。唔記得登記paypal有無填屋企地址,應該唔洗呀? Email address 就一樣。

子爵府

ilovebb2019 發表於 21-8-25 09:07
iherb送貨地址唔一樣。唔記得登記paypal有無填屋企地址,應該唔洗呀? Email address 就一樣。
...

收貨人和收貨地址都要同 PayPal 嘅一樣,這是PayPal 的規定。目的係保障 PayPal 的戶口持有人,PayPal 付款只送 PayPal 戶口登記人和地址。

ilovebb2019    發表於 21-8-25 13:08
wcpcelia    發表於 21-8-25 09:53

複式洋房

ilovebb2019 發表於 21-8-24 14:19
頭先試過但唔得。Logged in 及確認入Paypal後無跳返去iherb,即係點之後check 過iherb無我訂單, P ...

用支付寶(HK)啦。
上年我試咗好多次都唔成功,最後係caroxxx買,貴咗50%。
之後可以用支付寶後,再試。即刻可以。

伯爵府

chill-out 發表於 21-8-25 06:22
...

已改到一樣了仍然唔得。Logged in 到Paypal, 話會以我之前saved咗既credit card扣數叫我確認,按confirm後無反應。如果用credit card係iherb一次性付款唔save低卡資料安全嗎?

伯爵府

CKSCC 發表於 21-8-25 10:06
用支付寶(HK)啦。
上年我試咗好多次都唔成功,最後係caroxxx買,貴咗50%。
之後可以用支付寶後,再試。即 ...

以前玩淘寶用過支付寶已經好耐無用,唔記得哂log in name & password了

首頁

尾頁

跳至