自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

表情誇張,令雙眼更突 ,麥當當電視廣告,佢最誇張,以為自己好cute, 有人會鍾意嘅

子爵府

上校車 發表於 21-8-25 08:35
唔知點解, 近年好多bk jm憎佢地, 因為佢地係viutv 捧出嚟 ? 紅過晒大台果D ? 我睇過佢地又唔覺佢地好差, 每 ...

應該因為係viu既 artists啦
其實佢地每個都有自己叻既野,我係無特別去聽佢地d歌既,亦都唔覺AL靚仔,不過都唔明點解呢度要咁踩佢地

edan幾好丫,讀書叻,音樂叻,唔靚仔但都唔係醜掛

大宅

回覆樓主:

果班人只覺得anson lo 有星味

水晶宮

Robinrobinrobin 發表於 21-8-25 08:56
其實佢地每個都有自己叻既野,我係無特別去聽佢地d歌既,亦都唔覺AL靚仔,不過 ...

呢個係我想既其中之一個原因, 掉返轉諗下, 大台真係無咩邊個可以紅到佢地咁, 各有前因莫妒人, 我都會聽下電台推介, 好老實佢地D歌真係唔差, 幕後有王雙駿做監製, 王雙駿之前係幫 Eason 做碟既, 呢D 幕後實力唔可以 "妙" 架

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

洗唔洗話人係爬蟲類動物呢?! 做人應要有口德囉
有朋友仲凸眼過佢, 仲要有兩三個, 佢地都係無病痛!

侯爵府

朋友甲狀有問題,凸眼是病徵。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

(爆年齡秘密系列) 諗起以前幾天王﹐D歌迷會唱衰對方... 而家變左VXU VS TBB

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

淨係覺得好樣衰,依家啲人嘅taste

水晶宮

wendyaupooh 發表於 21-8-25 09:13
(爆年齡秘密系列) 諗起以前幾天王﹐D歌迷會唱衰對方... 而家變左VXU VS TBB ...

呀媽講當年寶珠芳芳年代仲勁

伯爵府

無個靚仔係事實

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Robinrobinrobin 發表於 21-8-25 08:56
其實佢地每個都有自己叻既野,我係無特別去聽佢地d歌既,亦都唔覺AL靚仔,不過 ...

Edan 話佢中學大學都係風頭等,可能未必係媽媽心水靚仔,但佢應該都受同齡人喜愛。

子爵府

上校車 發表於 21-8-25 08:35
唔知點解, 近年好多bk jm憎佢地, 因為佢地係viutv 捧出嚟 ? 紅過晒大台果D ? 我睇過佢地又唔覺佢地好差, 每 ...

係好憎,呼吸都是錯,乜都踩,星夢嗰啲放個屁都香的

利申:我2邊既歌都有在Spotify 聽,唔係2邊fans/ haters,只覺得暴動後好多人著哂魔咁

瑪瑙宮

我覺得佢似李燦森果種, 初時唔突出, 做做下長做長有.

公爵府

係呀佢以家主力做綜藝攪笑,拍劇
前排同君如拍賀歲片,佢都清楚自己定位
唱歌不是他主菜
我對佢印象普通唔憎

水晶宮

小玲太太 發表於 21-8-25 10:19

利申:我2邊既歌都有在Spotify 聽,唔係2邊fans/ hat ...

笑左添

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小玲太太 發表於 21-8-25 10:19

利申:我2邊既歌都有在Spotify 聽,唔係2邊fans/ hat ...

呼吸都唔得,即係唔可以生存喎 !好誇張囉。。。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Ftmagic 發表於 21-8-25 00:34
成班Viu 啲仔都好厚粉
尤其馮素波
唔識欣賞

弱弱一問,馮素波唔係甘草女演員咩?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珊瑚宮

回覆樓主:

靚仔一定無佢份啦
一班鏡粉, 粉絲領導,又出場護航了

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

baby_jkk 發表於 21-8-24 23:20
佢要提升實力做實力派,佢做偶像派真係唔得長久,佢其實樣唔得,崩牙又核突,總之成個外型唔得:igiv ...

我淨係留意到佢鼻哥窿好大, 兩個黑洞好搶Fo

珍珠宮

回覆樓主:

唔靚仔,不過行綜藝應該可以

首頁
12345...10

尾頁

跳至