自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

我不嬲都係fans !
但係呢排佢哋bully 小強,bully到一個好煩嘅地步。
本來一句起兩句止,搞吓氣氛,都幾好笑,冇問題。但係好似上星期,漂流教室,我好想聽小強嘅經驗之談,所見所聞。小強被窒到完全都講唔到,我有啲失望。好似上次聽小強講少林寺附近嘅城市,自己未去過,真係好鍾意聽。
無論營商經驗係成功或失敗,對於我哋未試過喺大陸打滾嘅人,呢啲全部都係一啲好新鮮嘅事物,我真係好有興趣聽。
希望主持如果見到留言,希望可以改善一下,我會繼續支持。

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

chyush 發表於 21-9-3 13:42
今日新環節講靈異好聽,播d歌都好好聽

原來星期五先有鬼故聽
日本の平安を祈ります

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

徐了靈異,都廣播劇其他都好悶。同以前無分別,尤其李婆教客家話,節目翻炒再翻炒無新意。開頭我日日支持現在間吾中聽下

禁止訪問

翡翠宮

錢錢媽 發表於 21-9-6 19:15
我不嬲都係fans !
但係呢排佢哋bully 小強,bully到一個好煩嘅地步。
本來一句起兩句止,搞吓氣氛,都幾好 ...

我唔係日日聽,最近聽左幾次都感覺到李bully小強... 雖然唔係對小強有特別好感,但就感覺唔舒服,好反感

子爵府

bb2 發表於 21-9-24 14:11
我唔係日日聽,最近聽左幾次都感覺到李bully小強... 雖然唔係對小強有特別好感,但就感覺唔舒服,好反感:i ...

我反而覺得,至從上次之後,我又覺得已經少左bully

最近呢次漂流教室,小強又真係爭唔落。
捉到鹿都唔識脫角,既然去意大利揀遊艇,應該講一啲我哋冇乜幾可見到嘅過程,例如去到嗰間公司係點㗎,有冇VIP 嘅厚待,點樣揀遊艇啊,就算揀顏色窗簾布,都係一啲經驗,佢反而將自己嘅心路歷程好仔細咁講出嚟,真係唔ok ,好悶。

子爵府

kk80400 發表於 21-9-24 11:19
原來星期五先有鬼故聽

有啲都好驚㗎

首頁

尾頁

跳至