自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

呢本教科書,有冇人知邊度有現貨買?

行咗2間書局,都係要訂。最快要1-2個星期先有答覆,有冇貨。

因為用舊書,所以無留意到,有一本self learning booklet 。

所以,現在只有舊科書,但無咗本習作。

開咗學先知

係我太大意啦!

伯爵府

人在九龍
BB你來咗啦?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

淘寶有, 寄順豐黎香港兩日都收到.

https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4679962313702

wcpcelia    發表於 21-9-7 14:55

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Mrs·Cheung 發表於 21-9-3 16:26
呢本教科書,有冇人知邊度有現貨買?

行咗2間書局,都係要訂。最快要1-2個星期先有答覆,有冇貨。
開左學要搵書, 直接搵書商, 唔好搵書局

直接打去 Oxford 問

https://www.oupchina.com.hk/zh/enquiry

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

miriam 發表於 21-9-3 16:34
開左學要搵書, 直接搵書商, 唔好搵書局

直接打去 Oxford 問

好!多謝
BB你來咗啦?

首頁

尾頁

跳至