自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

請問大家用開wechat既有無哩個彈出?身邊用開既朋友都話佢地無收過,攪到我都唔敢㩒入去睇下

琥珀宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有!但冇理會住!

la_source    發表於 21-9-14 10:21

珊瑚宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

暫時無

珍珠宮

2021勳章

有, 唔理佢, 按離開出番主頁

大宅

我又無喎

wcpcelia    發表於 7 天前

子爵府

2021勳章

回覆 imac1209 的帖子

暫時無

公爵府

2021勳章

上個月已收到,已㩒同意

珍珠宮

2021勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有,㩒同意就得啦,如果唔係過幾日又彈個畫面出嚟到時入唔到去㗎
我的生命由我主宰.

子爵府

2021勳章 睛靈勳章

imac1209 發表於 21-9-14 09:58
請問大家用開wechat既有無哩個彈出?身邊用開既朋友都話佢地無收過,攪到我都唔敢㩒入去睇下

...

收到,無理,謝謝。

大宅

2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

唔該晒,咁多位,(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

公爵府

2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

...

別墅

禁左同意

大宅

...

收到!新聞有講,唔係用大陸電話登記的WeChat用戶全部被轉曬去海外版

琥珀宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

暫時無

伯爵府

2021勳章

港版收到啦。無辦法用,一定要同意。

大宅

牛年勳章 2021勳章

暫時無

goldpiglet    發表於 5 天前

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊