自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

牛年勳章 2021勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
有「香江第一美人」之稱的關之琳在19歲嫁給大18歲的香港富商王國旌,但這段婚姻僅維持了9個月,兩人在1982年離婚。之後關之琳與多位男星傳出緋聞,直至2015年她被爆與拍拖多年的台灣富商陳泰銘分手,但其後她在接受訪問時自爆不是分手,而是離婚,震驚娛樂圈。

現年63歲的陳泰銘有「電子業大王」之稱,坐擁51億美元(約397億港元)身家,在2021福布斯全球富豪排行榜中排名550位。
原來關之琳有兩個前夫,兩個都係富商

子爵府

2021勳章

大劉都"供養"過佢

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

佢一向都係目標為本

la_source    發表於 7 天前

複式洋房

honglong 發表於 21-9-15 10:37
大劉都"供養"過佢

係咪"哥爾夫球 " 事件男女主角 ?

男爵府

2021勳章 Xmas吸收勳章

yaabb 發表於 21-9-15 10:31
有「香江第一美人」之稱的關之琳在19歲嫁給大18歲的香港富商王國旌,但這段婚姻僅維持了9個月,兩人在1982 ...

佢哋要搵梗係搵富豪啦,唔通搵個普通人咩

男爵府

仲搞到陳美琪流產㖭!佢睇得上眼嘅都係“富商”囉!

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

佢又真系靚,真系可以多選擇的

水晶宮

2021勳章

有「香江第一美人」之稱的關之琳在19歲嫁給大18歲的香港富商王國旌,但這段婚姻僅維持了9個月,兩人在1982 ...

好奇第一個點會咁快離婚、佢果陣好後生靚女喔

男爵府

2021勳章

後生佢係好靚
又明星
值得嫁得好

唔明富商又肯娶明星,咁多人包,李小姐又係典型例子

大宅

2021勳章

luckybaby2011 發表於 21-9-15 11:13

第一任真係衰到無人有,佢話像關咁樣女人係街隨手一個都比佢好,講嘢好似爛佬咁,可能介意佢卑人包過,但結婚前大家都知喎,離婚咁樣講真係好無品

wcpcelia    發表於 7 天前

男爵府

減齡達人勳章 2021勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

第一任係gem男友的外公

子爵府

2021勳章

siucl 發表於 21-9-15 11:16
後生佢係好靚
又明星
值得嫁得好

我都覺得係
佢後生靚嘅級數
同李嘉欣係平排
所以啲富豪先忍唔到

象牙宮

2021勳章

第一任老公唔知乜水

水晶宮

2021勳章

佢一向亦係目標好明確。

大宅

牛年勳章 2021勳章

小晴bbma 發表於 21-9-15 10:52
仲搞到陳美琪流產㖭!佢睇得上眼嘅都係“富商”囉!
點搞到陳美琪流產??

男爵府

2021勳章

yaabb 發表於 21-9-15 13:22
點搞到陳美琪流產??

關同陳老公有路比陳知道,好似陳同關電話傾,比關串爆後小產

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

佢真係靚絕

別墅

2021勳章

siucl 發表於 21-9-15 11:16
後生佢係好靚
又明星
值得嫁得好

同女人買手袋一樣,富商揀情人要夠出名先夠威。

侯爵府

2021勳章

luckybaby2011 發表於 21-9-15 11:13

聽講係「空心老官」

侯爵府

2021勳章

yaabb 發表於 21-9-15 13:22
點搞到陳美琪流產??

半夜追魂call 一係吾出聲、一係串人地老婆
終於激到大婆小產抑離婚

最後陳美琪生吾到小朋友,再婚再領養過小女孩

首頁

尾頁