自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章 醒目開學勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
氹下小朋友,唔想買一盒,平平地

大宅

2021勳章

wai112800 發表於 21-9-15 21:24
氹下小朋友,唔想買一盒,平平地

美心同東海堂,兩個裝,$100/5包!

wcpcelia    發表於 6 天前

男爵府

cutiepig213 發表於 21-9-15 21:41
美心同東海堂,兩個裝,$100/5包!

但係又唔想買5包咁多

珊瑚宮

2021勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大班

男爵府

2021勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
美心1包都有得賣,係貴d

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

榮華都有,好似$38/包(2個迷你)
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珊瑚宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

惠康有一包賣

別墅

2021勳章

回覆樓主:

美心,一包兩件

大宅

2021勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

榮華, BOC card/ pay可以$57兩包

子爵府

大班$46/pack

男爵府

唔該晒大家

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

聖安拿都有

男爵府

可以在店內等一下,如果有人買五包就開口問可唔可以讓一包比你,我上次都係譲咗一包比個阿嬸,收咗佢廿蚊,我又唔駛食咁多

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

好多屋邨麵包店都有,可以買一個,仲幾平下

子爵府

認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

wai112800 發表於 21-9-15 21:52
但係又唔想買5包咁多

一包兩個$20,口味任揀?要嗎?

翡翠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

好多地方都有,超市同便利店都有唔同款。

水晶宮

減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
大班

男爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
最後我買咗美心冰皮,$58都幾好呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊