自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

好懶打電話,平時會用app內email留msg叫佢地waive 年費,今年竟然搵到icon直接request fee waiver, 幾分鐘內就收到approve通知

珍珠宮

回覆樓主:

申請取消遲找數罰款都可以

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sochui 發表於 21-9-18 09:56
申請取消遲找數罰款都可以

咁又無喎
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 21-9-18 10:04
咁又無喎

我試過,可以的

象牙宮

sochui 發表於 21-9-18 10:05
我試過,可以的

都係用返app揀年費?
放下自在

男爵府

回覆 cattz288 的帖子

你好,請問係咩icon?我都有需要,謝謝

珍珠宮

cattz288 發表於 21-9-18 10:08
都係用返app揀年費?

我是用自動電話系統,我想app都會加入這功能

象牙宮

modern 發表於 21-9-18 10:08
回覆 cattz288 的帖子

你好,請問係咩icon?我都有需要,謝謝

呢樹
放下自在

象牙宮

sochui 發表於 21-9-18 10:10
我是用自動電話系統,我想app都會加入這功能

哦!原來用電話,我唔想打
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 21-9-18 09:18
好懶打電話,平時會用app內email留msg叫佢地waive 年費,今年竟然搵到icon直接request fee waiver, 幾分鐘 ...

邊張咭要自己waive年費?我有2張渣打咭可以自動

象牙宮

bbc2018 發表於 21-9-18 10:33
邊張咭要自己waive年費?我有2張渣打咭可以自動

platinum Master, 我都唔記得係邊張,渣打咭無乜so,勁少用
放下自在

侯爵府

回覆樓主:

太正了 ,我前星期先打去waive左,希望下年記得。

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我都waive咗!係hotline有個位專門用嚟waive annual fee,好快就搞掂到,唔使等客戶服務員接聽!

wcpcelia    發表於 21-9-20 14:56

首頁

尾頁

跳至