自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

(已解決)

因好耐冇用,今日用返。

想問下點樣可以將電郵sorting by 日子 ?

最新在最上?現在係sender 排緊,新收啲電郵揾唔到。

又唔知喺邊度刪除電郵?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

係咪呢個?
我個係跟日子的

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

刪除係向左撥

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

banki00 發表於 21-9-23 12:01
因好耐冇用,今日用返。

你用電話定電腦做?

相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

男爵府

Melmel2004 發表於 21-9-23 17:44
你用電話定電腦做?

電腦呀,不知哪裡set

男爵府

小倩 發表於 21-9-23 17:37
係咪呢個?
我個係跟日子的

唔好意思,我用電腦版的。不知是在哪裏找?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

banki00 發表於 21-9-24 17:13
唔好意思,我用電腦版的。不知是在哪裏找?

inbox show email subject 果版, 白色位置既右上角 (即係第一條email subject 上面果行), 揀 filter -> sort > date/from/size/...

delete 可以click 每條subject line 最左邊既彩色 icon, 佢會變左選取果個email, 之後上面個menu bar 會轉, 有好多option 俾你揀, 其中一個係垃圾桶icon 即係 delete email.

大宅

想問好耐無用個account,想攞返,跟住啲指示做,最後話我提供嘅資料不足所以唔可以用......
咁係咪就無辦法㗎啦?

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

banki00 發表於 21-9-23 12:01
因好耐冇用,今日用返。

右上有個篩選,點下去,最下應該有個排序,再點,日期

男爵府

bosch 發表於 21-9-24 18:25
inbox show email subject 果版, 白色位置既右上角 (即係第一條email subject 上面果行), 揀 filter -> ...

做到了,thank you very much

男爵府

Kiko仔 發表於 21-9-24 18:30
右上有個篩選,點下去,最下應該有個排序,再點,日期

找到了,原來篩選最下面有個排序,睇漏了,謝謝

男爵府

childkid 發表於 21-9-24 18:26
想問好耐無用個account,想攞返,跟住啲指示做,最後話我提供嘅資料不足所以唔可以用......
咁係咪就無辦法 ...

sorry, 我唔知道呀,好彩我記得密碼咋

首頁

尾頁

跳至