自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

有啲老人家收收埋埋唔識用,快啲幫老人家手 執下屋,9月30日到期啦
$15減$5

SiuBBee    發表於 21-9-24 14:20

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

Thank you!

象牙宮

$12張用剩3張。

子爵府

2024年龍年勳章

謝謝提醒

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

謝提醒

水晶宮

謝提醒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

謝提醒

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係喎

大宅

thank

子爵府

zxyggp 發表於 21-9-24 09:40
有啲老人家收收埋埋唔識用,快啲幫老人家手 執下屋,9月30日到期啦
$15減$5

阿媽一早比晒我

公爵府

csc_cherry_chan 發表於 21-9-24 13:51
阿媽一早比晒我

我老豆都1攞就俾我,點知 執枱俾我找到甩哂色,原來係細佬嘅 買2合乳酪就用到,男仔好多都唔識用coupon
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

子爵府

zxyggp 發表於 21-9-24 14:16
我老豆都1攞就俾我,點知 執枱俾我找到甩哂色,原來係細佬嘅 買2合乳酪就用到,男仔好多都唔識用c ...

阿哥都比埋我

伯爵府

虎到金來勳章

我D卷都掉色

子爵府

謝提醒

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

收到!

大宅

2024年龍年勳章

用晒了...上個月OK有$15/隻雞髀...再用$5券...10蚊隻平到笑...
屋企人果幾張就早幾日買晒甜筒...減埋券$15/3枝...都好抵...

複式洋房

zxyggp 發表於 21-9-24 09:40
$15減$5

請問點用? 我唔係老人家但唔識用

公爵府

小諾言 發表於 21-9-24 18:23
請問點用? 我唔係老人家但唔識用

去ok買麵包/奶/薯片……over $15,俾券佢減錢,跟住八達通俾錢

複式洋房

zxyggp 發表於 21-9-24 18:35
去ok買麵包/奶/薯片……over $15,俾券佢減錢,跟住八達通俾錢

點解我在OK拿消費券時,個職員同我講個4張5元在八達通裡? 我冇個張飛哦!是否我誤解

公爵府

小諾言 發表於 21-9-24 18:52
點解我在OK拿消費券時,個職員同我講個4張5元在八達通裡? 我冇個張飛哦!是否我誤解
...

如果張八達通登記過ok會員,就會係卡裏面,買野食滿$15,同職員講會員扣券,拍1次卡,佢扣左券,對返錢碼再拍1次卡俾錢。

首頁

尾頁

跳至