自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

櫻花bb 發表於 21-9-27 14:22
其實我仔細個都係咁,最後係讀N班嗰陣老師幫佢戒到!慢慢黎,佢喺學校見到同學去,應該好快到戒到
...

希望⋯而家佢都K1差唔多一個月了,見佢無乜進展,所以我先開始緊張

公爵府

返n班戒左,係靠老師幫,老師話佢瀨尿,我就話佢好醜怪咁大個仲瀨尿,會俾同學仔笑㗎。
瀨尿可能無得返學玩,之後慢慢就戒到。
但以前都會瀨少少出來,就自己好急話要去廁所,之後又話佢醜囉,急尿要自己去㗎。
整左2年先成功戒到,夜晚都不用著片。
總之瀨一次就醜佢一次,講得多佢會真係覺得好醜怪。

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

slowlycat 發表於 21-9-27 14:06
其實有D又話滿月BB就要兜佢去屙Tim,腰骨都未生好,咁兜法真係有用?我有親戚話我細個無兜慣佢,所以佢唔 ...

係呀係呀, 我呀姨都有叫呀, 唔知三個月時佢買左個mini版痰罐黎, 話咩兜住佢 all, 等佢感覺到坐落痰罐就係小便咁話.... 我都冇理佢, 呀女沖涼時拎左去玩水
其實我都好憎 D 人成日話你因為細個時冇乜乜乜, 佢大就唔識乜乜乜.... 懶專家咁, 你個仔得唔代表我個仔得架啫! 個個小朋友唔同架嘛, 你叻囉好味, 得啦, 收聲啦
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

睇錯咗: 三級片, 點戒?

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

slowlycat 發表於 21-9-27 14:20
假期會試試著底褲,希望夏天完前搞得掂!

我之前係.... 在家就著戒片褲 (中間好厚果 D) 咁佢瀨左會唔舒服, 知道 UP 住, 但唔會流到一地係 (唔駛我抹餐慒) 每 20-30 分鐘就問佢急唔急, 但初時佢係答我唔急, 轉個頭就all 左 咁我就話, 唔緊要, 下次記得, 都 loop 左2 -3 星期, 之後佢就識.........媽咪我想all尿~~~
我覺得返學都有關係, 因為好多同學都無著片, 佢地每日10:30 會去一次廁所... 佢返返下開始自己識, 不過我都唔知老師點教

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果佢未ready 點train 都唔得 有一日突然叮一聲會自己戒左!

男爵府

gingerszeto 發表於 21-9-27 16:23
睇錯咗: 三級片, 點戒?

哩個易好多

男爵府

kmbb519 發表於 21-9-27 16:29
我之前係.... 在家就著戒片褲 (中間好厚果 D) 咁佢瀨左會唔舒服, 知道 UP 住, 但唔會流到一地係 (唔駛我抹 ...

我個都返K1成個月啦,唔知幾時先開竅!

珍珠宮

slowlycat 發表於 21-9-28 03:17
我個都返K1成個月啦,唔知幾時先開竅!

個個小朋友唔同
慢慢來
你只要諗住.. 總有一日戒到 (我係咁諗,由佢,我連奶樽都未戒

男爵府

kmbb519 發表於 21-9-28 09:29
個個小朋友唔同
慢慢來
你只要諗住.. 總有一日戒到 (我係咁諗,由佢,我連奶樽都未戒:hap ...

真係要有好強大嘅信念

首頁

尾頁

跳至