自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

非常精彩, 拼到最後, 實至名歸, 光芒四射

funfun759    發表於 21-10-4 12:49

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

公爵府

牛年勳章

好開心今晚見到男雙和男單, 終於吐氣揚眉, 嬴上漂亮一杖

大宅

CMMANDY 發表於 21-10-3 23:02
好開心今晚見到男雙和男單, 終於吐氣揚眉, 嬴上漂亮一杖 ...
好彩男隊今日叻叻今次能夠勝出真係不易呀真係好開心呀
國羽醒, 國羽勁, 國羽冇得頂

CMMANDY    發表於 21-10-4 11:23

公爵府

牛年勳章

oma79 發表於 21-10-3 23:08
好彩男隊今日叻叻今次能夠勝出真係不易呀真係好開心呀
國羽醒, 國羽勁, 國羽冇得 ...

全靠男雙頂住, 俾陳雨菲機會, 今日可以輸一次, 釋放壓力, 唔洗再拼得咁盡, 始終2 組組合守住尾門, 女雙今日可以做勝利組 恭喜, 好開心好感動

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

恭喜國羽

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

珍珠宮

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

CMMANDY 發表於 21-10-3 22:56
非常精彩, 拼到最後, 實至名歸, 光芒四射 ...

放下自在

瑪瑙宮

CMMANDY 發表於 21-10-3 22:56
非常精彩, 拼到最後, 實至名歸, 光芒四射 ...

where can we watch the match?

公爵府

牛年勳章

tkop 發表於 21-10-4 00:39
where can we watch the match?

昨晚直播係facebook 有得看,打 蘇迪曼盃2021決賽

子爵府

回覆樓主:

勁。打完全運再打蘇迪曼盃。先過瑞典再過韓國,最後再阻止日本稱霸。

侯爵府

回覆樓主:

今早睇新聞先知,中國勁

侯爵府

請問有冇途徑可以重温賽事

別墅

回覆樓主:

恭喜

子爵府

水草 發表於 21-10-4 10:18
今早睇新聞先知,中國勁

係衰鬼TTB呢排新聞體育日日净係播日本對馬來西亞(小组),日本對中華台北(8強),又日本對馬來西亞(4強)。唔知以為呢個係日本電台。昨晚中國決賽無辨法今早要播返中國,因為中國對日本

公爵府

牛年勳章

今次見到中國羽毛球隊, 說出好多團隊的精神, 有興趣可以上YOUTUBE ,看下賽後訪問球員心聲, 她們的心, 從來一致, 大家也想打好每場比賽, 但狀態和發揮, 非每一次也可以勝利, 但可以說, 有後盾, 好像八強, 第一場男雙輸左, 但第二場女單陳雨菲嬴番, 第三場男單, 石宇奇輸左, 第四埸賈一凡陳清晨嬴番, 最後由混雙嬴埋, 險勝對手, 賽後訪問陳雨菲, 她無將功勞, 歸於自己, 大將之風

到四強對韓國, 大勝對手3:0 , 賽後訪問男單石宇奇, 他說, 如果我拿下, 王懿律就唔洗打2 埸, 好感動呀! 一日打一埸, 已經唔容易, 大家一顆拼盡和關懷的心, 為國家榮譽, 在所不惜的心, 一一反映出來, 齊心就事成, 得來不易, 最後, 王懿律仲無在頒獎台上出現, 原來, 他寧願讓出位置, 俾其他後輩,感受勝利喜悅, 有接棒的意味, , 生火相傳, 我深深被感動了

支持你/妳們中國隊, 你們的努力奮鬥, 全被看到的

公爵府

牛年勳章

lakgarden 發表於 21-10-4 10:38
請問有冇途徑可以重温賽事

https://www.bilibili.com/s/video/BV12q4y1P7gx

我見到有第一場男雙

大宅

恭喜

首頁

尾頁

跳至