自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

你有媽咪湊已經好好 我大個個3歲,細個嗰兩個月都未夠,黎緊姐姐準備完約一打二,四大長老返工,我欲哭無淚 不斷同自己講捱到兩歲就可以完,個人依加仲要肥左十幾公斤 都吾知點減

大宅

luvubabemiu 發表於 21-10-6 01:21
我大果個7歲,一直追第2個,但中途小產左兩次,宜家終於有呀妹
大既超級錫呀妹,我亦有呀媽幫手湊,諗住生 ...

執下屋
清走唔用或者少用既野
將所有野簡化
等自己有空間思考

水晶宮

我大果個7歲,一直追第2個,但中途小產左兩次,宜家終於有呀妹

我仔算幾好湊,呀囡係7星囡
出世後成日入醫院,我要照顧佢,仲要搵人幫手睇哥哥,試過好多次比佢嘔到我成身係⋯都唔可以即刻返屋企,臭臭咁坐到c6 放工
不過時間原來真係好快過,我仔都18歲,呀囡都16了
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

生完就冇得後悔,真心第二個冇咁用心教,隨住小朋友大個左,休息時間自然會多少少,係攰但兩個比一個開心~

公爵府

思想正面啲,諗下個BB幾咁可愛,兩個走在一起時,情境幾咁溫馨,好sweet

我係working mum, 都係有兩,相隔約三年,細嗰個BB時,真係要晚晚抱住訓,係抱到天光,一落床都醒咗大喊。不過望住佢哋,感覺好sweet, 好滿足,樓主先調整心態先,BB大得好快,反而要趁佢細,珍惜下BB期

伯爵府

生咗就唔好後悔了
未生的真係生一個好好多

首頁

尾頁

跳至