自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好呀,依家好普遍

珍珠宮

祝你早日康復!

大宅

困難總會過去的!加油加油加油!祝你早日康復!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

qqgigiqq 發表於 21-10-8 15:28
上次出post講過搭的士撞車後有陰影,之後搭的士驚到不得了,JM們都叫我睇醫生!
再加上貓貓呢一年急性胰臟 ...

加油,食咗藥可以正常生活,值得呀,我食咗6年多。

男爵府

上次出post講過搭的士撞車後有陰影,之後搭的士驚到不得了,JM們都叫我睇醫生!

你好,請問可否介紹醫生给我,可以pm我, 我有家人都有需要!
祝你早日康復

侯爵府

子爵府

你算非常好彩,一般要食一兩個月藥先開始起效,你食完兩日已經感到好轉係非常好,可能再加埋你心理上相信食藥會好。但唔好咁快挑戰自己去坐的士,可能一兩個月後,有充份信心ready先再去挑戰吧

男爵府

casschoi 發表於 21-10-8 15:47
冇咁快冇用,身體要時間適應,亦可能再調較d藥,唔好去挑戰搭的士。起碼食半年以上先叫穩定,你肯面對已經 ...

醫生都同我講要食2,3個禮拜先有用,唔知係咪心理作用,我食咗第一日藥已經舒緩咗d,希望會好落去啦

男爵府

chuchu21 發表於 21-10-8 15:45
請問可否俾個醫生名我,我家人都需要。
祝你早日康復。

唔好意思呀,因為我都係第一次睇呢個醫生,未知叫做好唔好,所以唔敢亂介紹比人住

男爵府

AJ0000 發表於 21-10-8 16:43
你好,請問可否介紹醫生给我,可以pm我, 我有家人都有需要!
祝你早日康復
...

唔好意思呀,因為我都係第一次睇呢個醫生,未知叫做好唔好,所以唔敢亂介紹比人住

男爵府

qqgigiqq 發表於 21-10-8 16:49
...

明白,謝謝你。

珍珠宮

回覆樓主:

加油

伯爵府

加油!你好有自省能力,一定會好番的!

男爵府

mini122 發表於 21-10-8 16:46

你算非常好彩,一般要食一兩個月藥先開始起效,你食完兩日 ...

多謝你呀,我開頭都以為要等一排先會好d,希望會一路繼續好落去啦

大宅

其實最好既方法係做運動

侯爵府

2024年龍年勳章

qqgigiqq 發表於 21-10-8 16:47
醫生都同我講要食2,3個禮拜先有用,唔知係咪心理作用,我食咗第一日藥已經舒緩咗d,希望會好落去啦:happy ...

當年我少少產後抑鬱, 真係一食即好轉!成個人胃口番晒嚟!

你加油! 而家啲藥改良左應該好好了! 正面走向康復嘅路!

子爵府

加油早日康復

伯爵府

樓主你食藥有冇副作用?例如眼瞓?

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

加油

首頁

尾頁

跳至