自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

請問大家有冇去佢嗰度買嘢,啲人話要報東張西望

好似話成日都冇貨

利申:我未試過去佢嗰度買嘢,不過好想試,因為平

公爵府

eemm 發表於 21-10-10 10:50

好似話成日都冇貨

之前都有買,自從做左live後,送貨真係慢左好多....

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

不停叫人買嘢,但係佢自己物流做唔切, 下下等三個月,真係unacceptable

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

好似話成日都冇貨
貨期本身係好慢架 但宜家做多左直播 欠人好多嘢退款慢 已經少買

珍惜 感恩
You got this!!

侯爵府

bighug 發表於 21-10-10 11:13
不停叫人買嘢,但係佢自己物流做唔切, 下下等三個月,真係unacceptable

佢哋另外一個主播,好似去咗另一個facebook page度做, 真係好奇怪

侯爵府

tingbb@mama 發表於 21-10-10 11:13
貨期本身係好慢架 但宜家做多左直播 欠人好多嘢退款慢 已經少買

我見啲fans又話報警又話報東張西望

公爵府

eemm 發表於 21-10-10 11:16

請問你是在佢哋facebook page留言看到?
佢哋話今晚係短期內最後一晚直播

珍珠宮

eemm 發表於 21-10-10 11:16
佢哋有工廈舖 上去問都得 不過真係唔係呃人既
珍惜 感恩

公爵府

eemm 發表於 21-10-10 11:15
佢哋另外一個主播,好似去咗另一個facebook page度做, 真係好奇怪

係,真係有啲奇,食兩家茶禮之余,個僱主又吾介意

侯爵府

bkfans123 發表於 21-10-10 11:18
請問你是在佢哋facebook page留言看到?
佢哋話今晚係短期內最後一晚直播

係呀,佢post話個whatsapp電話唔得,你可以去睇下嗰啲留言

侯爵府

bkfans123 發表於 21-10-10 11:19
係,真係有啲奇,食兩家茶禮之余,個僱主又吾介意

真係好奇怪

公爵府

tingbb@mama 發表於 21-10-10 11:18
佢哋有工廈舖 上去問都得 不過真係唔係呃人既

我覺得係佢哋做吾切,之前嗰啲貨都未清,又不停做直播....
我買過一次直播貨,慶幸在預期內收貨,見到咁多人話遲遲未收貨,之後就無再買了

珍珠宮

bkfans123 發表於 21-10-10 11:23
我覺得係佢哋做吾切,之前嗰啲貨都未清,又不停做直播....
我買過一次直播貨,慶幸在預期內收貨,見到咁多 ...
因為船運所以好慢 因為船運先做到咁平 有d代購都做到又係好慢好平.有d代購會快一,兩星期到 但每件貨貴一百左右 所以要快唔好幫佢地買
珍惜 感恩

男爵府

我買左幾次、你預左比原本貨期慢半個月左右。

侯爵府

好似話成日都冇貨

我買過幾次,前晚收到7月尾買既貨,不過未收齊,仲有一單9月頭買,預左兩三個月先收到,我就無咩所謂,因為唔趕,趕就唔會係代購買啦。

大宅

買過好多次,超過十次,佢live 好誇張,每次都成2000人睇。唔係呃人,價錢真係平,貨期耐,但最難頂係覆message 真係難以想像咁慢,每個message 平均要三四日先覆,包括你入左錢佢confirm收到個訊息! 我啱嘅都會keep住買嘅

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

睇佢留言版成堆人俾咗錢幾個月都冇貨,所謂名牌袋平咁多,來歷不明,幫唔幫襯自己諗

男爵府

即係邊間?

侯爵府

mofish 發表於 21-10-10 23:37
即係邊間?

ohbaxx

首頁

尾頁

跳至