潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前睇中咗條X’mas special edition 的 bandeau, 但香港同好多地方都斷咗貨(包括其他銀包等items )。叫咗SA 幫手留意的同時,亦都喺官網set 咗到貨提示。星期四晚竟然收到email 有得訂(orderable) ,但竟然add 唔到入shopping cart?! 只好留言比CS hotline .CS 星期五WhatsApp 我,好好人地幫我攪掂咗,即刻比$落單。今日由Farrari 送貨(BTW, logistics 服務好好), 拆開後有:單據、退貨說明、空白禮物卡、全套包裝,重送多兩支香水版,真係Delightful Surprise 呀

條bandeau 真係好靚,同埋比起其他items 只有一個圖案,佢有多啲圖案款式& 變化, $1900 真係抵玩!好like!

wcpcelia    發表於 21-10-25 13:19
Cheuk2012    發表於 21-10-11 21:06
sandychu103    發表於 21-10-11 10:19
ada0707    發表於 21-10-11 10:04

大宅

好靚好可愛

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

子爵府

New york 呢邊琴日只見到條Hollywood ,你呢條英國真係靚,不過我見到官網日本嗰條都好靚,不過我唔係好多LV 嘅袋所以冇買bandeau 但我叫SA留咗Hollywood Felicie pochette 琴日去pick up 埋

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

好靚喎!!!

男爵府

ungela914 發表於 21-10-11 08:58
New york 呢邊琴日只見到條Hollywood ,你呢條英國真係靚,不過我見到官網日本嗰條都好靚,不過我 ...

尋日我去開LV 買鎖匙包時順便諗住睇吓仲有咩款,SA 話所有款都冇晒(除咗一個長銀包攞咗比我睇)。而pochette 出的第一日已經留晒比VIP(都唔夠分喎)

子爵府

mandmdr 發表於 21-10-11 18:59
尋日我去開LV 買鎖匙包時順便諗住睇吓仲有咩款,SA 話所有款都冇晒(除咗一個長銀包攞咗比我睇)。而poche ...

我都係咁啱行街send 相比SA 佢話咁啱嗰日返咗一個,不過佢話唔可以hold 要send 條link 比我credit card 找數,所以我話我而家即刻過去.順便買咗條multi pouchette 既綠色帶用嚟冬天斜背,見到你post 之後我都出咗post 分享吓

琥珀宮

回覆 mandmdr 的帖子

Beautiful

子爵府

mandmdr 發表於 21-10-11 00:26
之前睇中咗條X’mas special edition 的 bandeau, 但香港同好多地方都斷咗貨(包括其他銀包等items )。叫 ...

好靚呀

首頁

尾頁

跳至