自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

瑪瑙宮

回覆樓主:

香港大把神棍,只係睇好唔好彩遇到,
錢又識收,事又幫唔到。

叻既師傅,通常低調,邊會成日上電視,增加自己人氣,等人搵佢地求助,仲唔掠水好難喇。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

choibobo 發表於 21-10-12 05:50
係小文自己既channel嗎?

去youtube search 娛樂小奶媽。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

回覆樓主:

幾年前,差D搵左亞7幫我,好彩冇搵到,唔係可能比佢累死,瓜得,好彩經朋友介紹搵到個有料真係幫到我既師傅解決問題,如果信亞7,可能死左好耐,所以大家搵師傅要小心。錢冇左,仲幫唔到,會好大鑊。

珍珠宮

jyjy1684825 發表於 21-10-14 07:31
張xx ... 舊年佢教擺咗D野, 我投資真係賺咗6位數喎, 今年佢話黃金無得升架啦就真係喎. 佢唔似神棍喎.
...
邊個唔知金會升, 年年咁印銀紙

你本身好命,定條友有料我唔知

我只知, 我果次1%準都無, 係咁鬧!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

choibobo 發表於 21-10-12 04:19
好想知係邊個 ,唔知係咪早排成日上電話果個鄉下音女師傅呀嘛?

最近巴士港鐵有個叫7仙女
仲有出書
有冇人識
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

GMGM 發表於 21-10-12 12:48
3368集:JJ冇開名爆徐十晴同Jessica
3369集:小文揞名爆七仙x

我都有聽,但係冇講係徐+晴,完全冇講係邊個,你係事主?

水晶宮

回覆樓主:

有邊個唔係?

伯爵府

回覆樓主:

朋友話
Edmond 一向唔妥 Seven!

侯爵府

sjnl43 發表於 21-10-14 15:32
邊個唔知金會升, 年年咁印銀紙

你本身好命,定條友有料我唔知

黃金係無得再升呀...嗱, 係當時說法, 到今日可能唔同咗架.
術數嘅野, 唔好盡信呀, 而且我又無咁神心去搵佢指點, 只係電台聽住跟做咋, 點知又咁啱賺到啫, 可能我行運唔關佢事.

大宅

BKFinder 發表於 21-10-12 05:42
內地來的果位女權狼?

佢唔係好勁咩 上年得佢一個貼中疫症 同埋水壩缺堤

大宅

回覆樓主:

邊個ms.tsui
又邊個張XX

男爵府

summering 發表於 21-10-14 16:28
我都有聽,但係冇講係徐+晴,完全冇講係邊個,你係事主?

我不是事主,只是JJ扮➕晴話好頭痛,跟住chat room有幾個事主講番要買水晶同睇得唔太準。

蔡cfu揞名爆應該是指Angus通靈師

男爵府

我仲以為加晴好勁tim,不過勁都可以係獅子開大口。

阿7我覺得佢係有料既,有朋友識佢,佢係真係識好多野,只不過。。佢一上電視個性格係比較搞笑。

男爵府

GMGM 發表於 21-10-14 18:31
我不是事主,只是JJ扮➕晴話好頭痛,跟住chat room有幾個事主講番要買水晶同睇得唔太準。

蔡cfu揞名爆應 ...

原來係咁,真係估唔到,佢話晒叫歌手。都叫有知名度。

瑪瑙宮

db7mu23 發表於 21-10-14 16:41
朋友話

有錢就有計傾,唔妥佢又成日搵佢上節目。

伯爵府

moonlight9198 發表於 21-10-14 18:57
有錢就有計傾,唔妥佢又成日搵佢上節目。

有話題!

瑪瑙宮

usoapap 發表於 21-10-14 18:35
我仲以為加晴好勁tim,不過勁都可以係獅子開大口。

阿7我覺得佢係有料既,有朋友識佢,佢係真係識好多野, ...

佢可能識D野,但搵善信錢係大前題,
佢攪唔掂就會搵借口,話呢樣果樣,
話上面講今年唔幫得,上佢佛堂做義工啦,第二年先再問下,上面幫唔幫,呢個係事實,當年我就係比佢咁講,後尾梗係啋佢都傻,自己再搵個幫到自己既人啦。

瑪瑙宮

jyjy1684825 發表於 21-10-14 07:31
張xx ... 舊年佢教擺咗D野, 我投資真係賺咗6位數喎, 今年佢話黃金無得升架啦就真係喎. 佢唔似神棍喎.
...

賺到咪叫好彩,蝕左佢都可能有其他借口去講,因為點點點。。所以就蝕唔出奇。

禁止訪問

公爵府

db7mu23 發表於 21-10-14 16:41
朋友話

我諗應該吾係,佢幾年前已請7去佢網台,一路都有請,近排仲邀請7幫手拍MV其一幕,因為首歌填辭其中一句有提到7,吾妥可能係近排的事。

首頁
34567...9

尾頁

跳至