自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我吾鼓勵呢D節目。
但道出一個道理,男人個個都好色,花心,信吾過。
做女人要自愛,要有自尊,經濟獨立,不怕孤獨

茶類愛好者    發表於 21-10-18 16:51

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

垃圾節目
幾時腰斬

子爵府

2018復活節勳章

goosy83 發表於 21-10-17 13:33
咁如果你發現自己屋企小朋友有呢d收入
佢叫你「咁鐘意講社會道德你返去睇ETV」
記住抱住佢大叫乖女,賺到 ...

仲有嗰d 覺得節目好笑
如果他朝有日發生喺佢老公/ 老婆身上
睇下笑唔笑得出
根本成個節目係要make moise , 只有意識不良
何謂寫實? 唔通身邊人會buy ptgf/ ptbf service?
又有靚女/ 靚仔又會中個頭埋去?

唔止個節目有問題
參加嘅夫婦都有問題根本個意念自相矛盾,
唔受誘惑嘅人, 就唔會參加呢個有問題嘅節目。

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得裏面實有啲"預先安排嘅劇情", 就算我幾鹹濕,都唔會係鏡頭面前做得啲乜 ,唔驚死咩! 私底下就難講

男爵府

nownowma 發表於 21-10-17 14:38
仲有嗰d 覺得節目好笑
如果他朝有日發生喺佢老公/ 老婆身上
睇下笑唔笑得出

呢d賣淫咩年代都有,但係社會都係將呢d放喺負面陰暗面,普通父母唔會想仔女去做,生個女出黎都唔想佢中學去做PTGF,「阿媽,今晚PTGF有booking,唔返黎瞓」
真係想?

但而家大條道理要放上明面,社會風氣要接受先叫正常
仲話個個男人係咁,唔上先唔正常,你老公無反應先慘
咁好囉,你想幾歳見仔女download 呢d app叫正常?
幫埋老公約聽晚好無?

大宅

回覆樓主:

push, 咁不知所謂嘅節目,push到佢腰斬

大宅

回覆 wlea 的帖子

所有呢啲【真人SHOW】,全部都係假架,唔好信!
P.S. 有朋友做電視台幕後

首頁

尾頁

跳至