潮流時尚

跳至
[手袋] Del  

首頁

尾頁

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

ChristyHayden 發表於 21-10-25 18:02
未有疫情前,圓方都要排隊,好誇張~

早幾個月去sogo都不用排
bk的威力太強了。
work hard PLAY hard

伯爵府

jenniferK 發表於 21-10-25 18:05
bk的威力太強了。

大家分享完的收穫即刻變hot items

男爵府

Miyazaki 發表於 21-10-25 12:07

你個經驗都同我差唔多。我成日都要分好多次去。

Hahaha我都係習慣由商場入,sa通知我有預約嘅要由街邊門口入,我都覺得好奇怪。

我話喺出面好熱喎,sa就話因為有預約supposed 喺街都唔使等好耐嘅

公爵府

Showy 發表於 21-10-25 20:15
Hahaha我都係習慣由商場入,sa通知我有預約嘅要由街邊門口入,我都覺得好奇怪。

我話喺出面好熱喎,sa就 ...

Hi Showy jm!!!
我去嗰啲時間多數都好早冇人,所以照係mall入!個奇怪位係當我去到廣東道嗰邊先,個保安又唔知道我係咪預約咗,咁佢又叫返我過去商場嗰邊,但係佢又冇理由見人就問吓係咪預咗約㗎,所以成件事都唔make sense!

男爵府

Miyazaki 發表於 21-10-25 20:22
我去嗰啲時間多數都好早冇人,所以照係mall入!個奇怪位係當我去到廣東道嗰邊先 ...

Exactly!!! 試過响廣東道入,前面只有一對男女,保安同佢哋講一大堆野叫佢哋去商場排隊,佢哋又問咗一大堆野,搞一大輪咁

其實有預約同walk-in 排番同一條隊咪得囉,去餐廳食飯都係咁㗎啦,有book枱就有得入先,好make sense

純粹發表下,都唔到我哋話事啦

大宅

sll1234 發表於 21-10-25 13:48
sa有俾schedule 你都幾好啊 我次次約次次問㗎渣

係㗎,我SA每個月頭都會send schedule比我。方便大家

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Miyazaki 發表於 21-10-25 20:22
我去嗰啲時間多數都好早冇人,所以照係mall入!個奇怪位係當我去到廣東道嗰邊先 ...

唔係掛。有appointment都要係外面入?第時多walk in都冇可能係商場內排啦。不如好似係餐廳去門口攞票,票比
個qr code去掃下仲有幾多個號碼係前面,差唔多到咪返去門口排隊。

大宅

jenniferK 發表於 21-10-25 18:05
bk的威力太強了。

我印象中舊年開始入坑sogo條隊都未少過

公爵府

jenniferK 發表於 21-10-25 20:46

唔係掛。有appointment都要係外面入?第時多walk in都冇 ...

班長你都覺得呢件事好匪夷所思哩!SA叫我同保安哥哥反映!應該係佢哋嘅idea! 保安似外判所以都應該唔關某shop事
你個餐廳idea非常可取,我會嘗試反映下

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-10-25 13:05
當年立心決定跟SA,最首要嘅原因並唔係因為計劃出QB,而係因為想在落shop前有得make appointment ,咁就唔 ...

喂呀~
我同你個原因一樣

我太冇耐性
唔係特別鍾意排隊

男爵府

Hyssss 發表於 21-10-25 13:44
我又分享下。譬如我下個禮拜想去shop,我會睇定SA個schedule, 睇吓佢邊日返工,返早or夜,再夾自己時間。然 ...

咁都幾好喎
起碼SA有比佢個schedule你

我係次次去次次問佢邊日比較好咁樣
然後再睇吓自己就唔就到

首頁

尾頁

跳至