自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點解到今時今日仲有假順豐電話? 難道唔知道佢地地個名已經臭曬, 今日太得閒,扮高能仔同佢玩左一陣, 佢頂我唔順話稍後搵其他職員跟進

別墅

牛年勳章

我上星期都收到丫! 講普通話的!!
我突登唔同佢講普通話, 用返廣東話問佢, 跟住佢就cut左我線

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

zch 發表於 21-10-18 14:12
我上星期都收到丫! 講普通話的!!
我突登唔同佢講普通話, 用返廣東話問佢, 跟住佢就cut左我線 ...

我講廣東話, 激到佢CC下 全程一問三不知.

la_source    發表於 21-10-18 15:15
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

伯爵府

回覆樓主:

唔係又有,係一路keep住有~最新招扮衛生署話你中新冠要隔離之類,如我得閒都會同佢玩吓咖

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

每次online買完xherb, 翌日已收SF/海關電話話入唔到境...要交稅..
我立即收線

翡翠宮

agnesbee 發表於 21-10-18 15:11
唔係又有,係一路keep住有~最新招扮衛生署話你中新冠要隔離之類,如我得閒都會同佢玩吓咖
...

就係穿曬仲玩,快啲換新招啦,佢唔悶我都悶。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

Jasmine-4711 發表於 21-10-18 15:14
每次online買完xherb, 翌日已收SF/海關電話話入唔到境...要交稅..
我立即收線

得閒無聊頃兩句,不過佢唔係幾得閒同我玩

子爵府

我今日都收到, 電話9字頭。

首頁

尾頁

跳至