自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

子爵府

Lhin 發表於 21-10-19 00:22
呢套正,同埋八點半個套可以追

係呀,兩套都好睇

珊瑚宮

banki00 發表於 21-10-18 22:29

係,幾好睇,起碼D 卡士吸引,我都好鐘意鍾嘉欣,嘉穎同馬 ...

嘉欣好粗魯 一早聽聞好粗口 你有冇睇星期日晚7:30成班藝員有部份坐喺度得佢一個「動高一隻腳 」同一隻腳搭落另一隻腳大脾度坐…..所以我超唔鍾意佢….奈何我個女又好鍾意佢

sonet    發表於 21-10-19 09:39

公爵府

回覆樓主:

唔敢睇,講小朋友病,驚唔安樂。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇預告鍾嘉欣笑馬國明英文發音唔準

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanswy 發表於 21-10-18 22:26
我都覺,反而演馬明嗰個無咁似

唔係㗎,有個鏡頭好似㗎

伯爵府

banki00 發表於 21-10-18 22:19
演年青鄭嘉穎嗰個演員(唔記得佢叫乜嘢名)真係好似鄭嘉穎。

孔德賢,佢之前做把關者門,已覺得佢是嫩版鄭嘉穎

珍珠宮

小星星1 發表於 21-10-18 22:31
係,我都喜歡看她,但呢度啲 JM 成日叫佢返屋企湊仔

其實佢以前做啲戲幾好睇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ahpoo 發表於 21-10-18 22:39
佢好努力扮有做功課,識講潤唔講肝

子爵府

接線生 發表於 21-10-18 23:51
我反而想睇多d手術過程。你當佢豬內臟,就唔會咁驚。
見出血時醫護人員會落紗布塑血,開始明白點解會有遺 ...
手術鏡頭我OK, 反而用界刀就咁係街度CUT 開小朋友喉嚨位, 我有d緊張

珍珠宮

Lhin 發表於 21-10-19 00:22
呢套正,同埋八點半個套可以追

八點半個套都好睇

ic34    發表於 21-10-19 10:43

子爵府

littlesister 發表於 21-10-18 23:51
以前個輩醫生都係讀 local school, 但佢地英文講得好好聽,而家讀得好個班通常係讀IS 個批
...

讀國際學校英文反而讀得難聽?咩理由呢?

子爵府

TINGTING1215 發表於 21-10-19 04:00
有無人覺得好似睇緊doctor X由其係麻醉科醫生,同埋鍾嘉欣突然入手術室,果下好似
...
3位主角應該大家一齊同LEVEL醫科生, 不過照睇嘉欣成就勁好多, 可以指點其他人....

珍珠宮

喺手術室果幾個鏡頭,佢堂眉,對眼同埋d表情都好似。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

即係把關演KO 個friend?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小草 發表於 21-10-19 09:16
睇預告鍾嘉欣笑馬國明英文發音唔準

馬明有場用英文教lecture,
佢唔係外國讀書咩?

瑪瑙宮

yuki_oOo 發表於 21-10-18 22:56
好睇,我都鍾意睇鍾嘉欣

我最唔鍾意佢

瑪瑙宮

米仔蘭 發表於 21-10-18 22:36
反而令我留意個位係成日同林保怡拍檔個女仔,依家靚咗

片尾預告,佢做左主管?搶左馬明個位?

子爵府

牛年勳章

CurryS 發表於 21-10-18 22:57
但係真係唔忍心睇落去,個小朋友又生瘤又撞車,真係人間悲劇

係。卡士想睇,但劇種唔想睇。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢套一定會追到尾...我鍾意睇鄭嘉穎,鍾嘉欣
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Gorgor0612 發表於 21-10-19 00:26
好耐無睇咁勁卡士嘅劇! 第一集好睇呀!已交待馬係要上位嘅人! 鄭不值其所謂! 嘉欣同周家怡都好戲 節 ...
呢套仁醫好睇過"把關"...
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

首頁
23456...9

尾頁

跳至