自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如住個頭嘅家長要留意下 小妹妹俾的士撞完工人姐姐立即抱走 希望小妹妹冇事啦

https://www.youtube.com/watch?v=bYdBKey04gs
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 21-10-20 16:48
如住個頭嘅家長要留意下 小妹妹俾的士撞完工人姐姐立即抱走 希望小妹妹冇事啦 :fortun ...

個工人姐姐有冇常識㗎? 係咪應該要即刻報警搵救護員先啱㗎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

waiyan2000 發表於 21-10-20 16:51
個工人姐姐有冇常識㗎? 係咪應該要即刻報警搵救護員先啱㗎
好明顯係冇常識,分分返到屋企都唔會話俾太太知

funfun759    發表於 21-10-21 13:29
la_source    發表於 21-10-21 10:54
myfaye    發表於 21-10-21 00:28
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

BK Milk勳章

碰撞到咁樣都唔報警,個細路女有冇骨折或內傷?

伯爵府

抱起佢更傷

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

希望小朋友無事啦

寶石宮

Kmee@@ 發表於 21-10-20 16:55
我估的士司機有報警掛

珍珠宮

我第一個反應都係姐姐仲抱起佢係甘fing
所以大家都要教育下姐姐

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

esmehouse 發表於 21-10-20 16:48
如住個頭嘅家長要留意下 小妹妹俾的士撞完工人姐姐立即抱走 希望小妹妹冇事啦 :fortun ...

搞錯呀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

andyan324 發表於 21-10-20 16:58
我第一個反應都係姐姐仲抱起佢係甘fing
所以大家都要教育下姐姐
...

仲因執返對鞋,fing多幾下

edea    發表於 21-10-21 14:25
放下自在

珍珠宮

回覆樓主:

不知所謂。啲工人永遠唔會拖住細路。所以唔好信工人湊細路。

myfaye    發表於 21-10-21 00:28

伯爵府

個姐姐驚出事, 即刻想抱走個小朋友。 希望佢會同太太講。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

今日發生?希望放片人除放片外,有通知警方

珍珠宮

死囉,就咁抱走佢分分鐘失救,希望佢父母見到快啲送去醫院

珍珠宮

呢個工人姐姐真係好冇常識,希望佢家長即送佢去醫院….

寶石宮

MM2H 發表於 21-10-20 17:09
今日發生?希望放片人除放片外,有通知警方
我都希望放片人有報警

男爵府

Danjunior 發表於 21-10-20 17:05
個姐姐驚出事, 即刻想抱走個小朋友。 希望佢會同太太講。

我都覺得係咁!

水晶宮

我估司機放得片, 應該有報警.

大宅

Kmee@@ 發表於 21-10-20 16:55
無事,抱完都變有事

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

個衰工人想 come 住件事,但分分鐘害死個妹妹,咁撞法即刻入院

首頁

尾頁

跳至