潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實我係對H 呢個brand loyal,我唔覺得應該係對某一個SA都要loyal
不過似乎H 既玩法就係盡量想將啲客綁定某一個S A~

複式洋房

我都想轉SA 係PP買過一次野 個SA勁hea 完全唔上心 好似係機場轉過黎 冇留contact咩都冇 都算 我5月買野 等到9月 一D都冇覆 琴日去巡舖咁岩俾我見到佢 咁我主動問下佢啦 原來佢一直都冇開通同我聯絡 即場要我簽名confirm用咩方式聯絡 佢態度差到 我只係想排個GP30 我買左錶同scarf 同事買左對拖鞋1 個月就有GP30 大象灰 我而家好灰

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

JHO38 發表於 21-10-28 11:20
我都想轉SA 係PP買過一次野 個SA勁hea 完全唔上心 好似係機場轉過黎 冇留contact咩都冇 都算 我5月 ...

新手入場隨非見到非買不可的item,唔建議一開始就買大價位的貨品。花時間搵有心幫自己的sa係最為重要。

既然你巡開鋪,有冇遇到同店其他有心的sa?
依家spend唔多轉同店sa再開始。有舊記錄,新sa亦會易D和你出到袋。到時可以target d高價少少 袋halzan roulis甚至lindy,唔好局限於gp了。
work hard PLAY hard

大宅

會唔會係中環多大客所以招呼有分別?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mic326 發表於 21-10-28 18:01
會唔會係中環多大客所以招呼有分別?

人夾人,每間店都有各式各樣的客人。
work hard PLAY hard

大宅

JHO38 發表於 21-10-28 11:20
我都想轉SA 係PP買過一次野 個SA勁hea 完全唔上心 好似係機場轉過黎 冇留contact咩都冇 都算 我5月 ...

I know which one!!! I also met her and bought a necklace. Her attitude was super bad and not sure why she’s still there!! And never responded to my text and unwilling to give me WeChat account only when I asked for WhatsApp !

複式洋房

minipig318 發表於 21-10-27 14:09
如果真的想轉舖 建議用第二個ac,留屋企人或者伴侶資料 喺新鋪開ac,咁舊sa唔會知道你轉左鋪 又可以keep住 ...

但係如果轉咗舖,新舖的sa 會見到舊舖買過咩ga? 我最近都轉咗,好似就無事wor

大宅

johnsonwifey 發表於 21-10-28 09:33
回覆 creamysmile 的帖子

女SA 呀, 近半年態度差咗好多,十問九唔應

勁多男SA

大宅

HolieMolie 發表於 21-10-28 23:28
但係如果轉咗舖,新舖的sa 會見到舊舖買過咩ga? 我最近都轉咗,好似就無事wor
...

只要同一個電話,喺香港買都會睇到

複式洋房

Joyce0 發表於 21-10-29 07:57
只要同一個電話,喺香港買都會睇到

Reallyyyyyyyyyyyyyy

大宅

HolieMolie 發表於 21-10-29 07:59
Reallyyyyyyyyyyyyyy

Yes !

複式洋房

Joyce0 發表於 21-10-29 08:10
Yes !

想再問問,我跟宜家的sa 買過兩次野,第二次佢話要從新登記,因為佢話第一次落做去我eshop的account,已經開一個新的而第一次買ge 野都會group埋落來。。有無jm 可以解讀下?

大宅

HolieMolie 發表於 21-10-29 08:47
想再問問,我跟宜家的sa 買過兩次野,第二次佢話要從新登記,因為佢話第一次落做去我eshop的account,已經 ...

佢見你生客,又check 到你電話有網上買開野 咪冇幫你開個shop account. Anyway 聽佢咁講似乎第一次冇計。 你最好直接問佢!你上次係咪買d 濕星野?

複式洋房

Joyce0 發表於 21-10-29 08:52
佢見你生客,又check 到你電話有網上買開野 咪冇幫你開個shop account. Anyway 聽佢咁講似乎第一次冇計。 ...

佢自己主動講第一次買ge 野都會group埋落來 哩個account 話多唔多,話少唔少 8k咯

大宅

HolieMolie 發表於 21-10-29 08:55
佢自己主動講第一次買ge 野都會group埋落來 哩個account 話多唔多,話少唔少 8k咯
...

咁你問佢「哩個account] 係指邊個account la~

複式洋房

Joyce0 發表於 21-10-29 09:26
咁你問佢「哩個account] 係指邊個account la~

第一次買ge 野會group落來第二次新申請的account

大宅

HolieMolie 發表於 21-10-29 09:28
第一次買ge 野會group落來第二次新申請的account

可以架,佢幫你做返record.

複式洋房

Joyce0 發表於 21-10-29 09:52
可以架,佢幫你做返record.

可能係,但我覺得奇怪原來鋪頭會search到eshop account,但係我又無係eshop買過野,同埋又唔記得有create個account,唔知會唔會佢係搵到我之前係另一間舖的record

複式洋房

hermylovers 發表於 21-10-28 23:13
I know which one!!! I also met her and bought a necklace. Her attitude was super bad and not sure w ...

你記得佢個名?! 短頭髮 無戴眼鏡 叫Caxxl

大宅

HolieMolie 發表於 21-10-29 09:58
可能係,但我覺得奇怪原來鋪頭會search到eshop account,但係我又無係eshop買過野,同埋又唔記得有create ...

只要在HK online H 買過野都會check 到! 除非在海外H check 唔到!

首頁

尾頁

跳至