網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tofulo 發表於 22-3-25 22:21
請問花泥等禁品你係同非禁品一齊寄(一個包裹)定分開寄?萬一海關查係會成個包裹充公嗎?

我都想淘植物。

呢個時勢仲淘植物,船運喎要10幾日先到,變菜乾了
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

andyman 發表於 22-3-25 23:41
呢個時勢仲淘植物,船運喎要10幾日先到,變菜乾了

了解定先, 一恢復就拍

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tofulo 發表於 22-3-26 16:01
了解定先, 一恢復就拍

我用過新世代,呢間最快都要今發後至,而集運世家通常今發明至,後者有植物專用綠色通道 。通常買泥,肥料我都係寫園藝用品。最佳購買植物時間係10月中旬,如果遲過11月內地好多地方開始下雪,無咩品種仲生存到。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

andyman 發表於 22-3-26 16:08
我用過新世代,呢間最快都要今發後至,而集運世家通常今發明至,後者有植物專用綠色通道 。通常買泥,肥料 ...

我睇下先,謝謝你

複式洋房

請問你哋用開邊間私集可以運食品到香港? 想淘海鴨蛋, 仲有粉底液同護甲油都想淘...

首頁

尾頁

跳至