自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

大家好,

身體虛弱,想進食靈芝孢子,已參考消委會測試報告,第一自然良方排、第二學者靈芝、第三余仁生。

請教大家那牌子較好?或有沒有推薦牌子?

謝謝大家!

禁止訪問

公爵府

mrs.so 發表於 21-11-7 23:31
大家好,

身體虛弱,想進食靈芝孢子,已參考消委會測試報告,第一自然良方排、第二學者靈芝、第三余仁生。 ...

2036,食左好多年,增強抵抗力的。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wtn114 發表於 21-11-10 16:15
你有聽過騰泰堂鹿角靈芝嗎?
營養價值比靈芝孢子更高

List 無,幾錢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

就咁睇個表唔係蘇中抵咩?佢120粒喎

公爵府

wtn114 發表於 21-11-10 16:15
你有聽過騰泰堂鹿角靈芝嗎?
營養價值比靈芝孢子更高

無呀!邊度有的買?謝謝你!

公爵府

lilysun123 發表於 21-11-10 16:18
2036,食左好多年,增強抵抗力的。

現在考慮呢款或自然良方,不過價錢唔平,但勝在消委會測試過有質量。

珍珠宮

mrs.so 發表於 21-11-7 23:31
大家好,

身體虛弱,想進食靈芝孢子,已參考消委會測試報告,第一自然良方排、第二學者靈芝、第三余仁生。 ...

五色靈芝

公爵府

mrs.so 發表於 21-11-10 21:09

現在考慮呢款或自然良方,不過價錢唔平,但勝在消委會測試 ...

萬0有時會做51x一盒60粒。
食左好多年,我媽生完蛇之後都係食佢。

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

wtn114 發表於 21-11-11 01:23
如果想了解有關資訊,可以上呢個網啊
https://www.hkgallop.com.hk/
本身經代理訂購,原價1280,視乎購買 ...

好貴 一個月要成幾千蚊

大宅

回覆樓主:

萬寧買自然良坊有時會做特價,唔駛正價買

禁止訪問

受到警告

公爵府

回覆樓主:

先謝過大家的意見。

我已買了自然良方,昨日家人也在余仁生雙11特價網購了靈芝孢子。

再次感謝各位(emoji),大家要身體健康!

首頁

尾頁

跳至