自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

olkan 發表於 21-12-3 08:37
我們的歌第一季好睇 ,周深配李克勤好好聽,仲有肖戰

真係估唔到肖戰原來唱歌都唔錯。

珍珠宮

YuYuMother 發表於 21-12-3 11:06
真係估唔到肖戰原來唱歌都唔錯。

佢讀書時,係唱合唱團的。佢最近拍嘅廣告真係好靚

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

olkan 發表於 21-12-3 14:23

佢讀書時,係唱合唱團的。佢最近拍嘅廣告真係好靚

等緊佢套餘生請多指教,咁耐都未出

公爵府

YuYuMother 發表於 21-12-2 15:01
牛奶小胡子真係正。唱歌合拍,睇得出林子祥好用心帶胡夏,而胡夏又肯用心去學。到後面幾期佢地相處好warm ...

岩岩睇完聲生不息,YouTube 彈左我們的歌既影片出黎,咁岩睇到薛之謙,林子祥,楊千嬅,胡夏呢季,我第一次聽薛之謙呢個名,佢好攪笑,跟住上維基睇佢資料,好欣賞佢係舊公司堅持到最後。。同埋佢話:佢最鐘意音樂,所以可以免費唱比你地聽。。等等再聽多啲佢既歌先

珍珠宮

牛牛牛牛 發表於 21-11-9 16:01
冇JM睇過?
第二季無睇, 因為賽制好亂, D人車輪轉. 第三季有睇, 還可, 氣氛都係第一季最好.

伯爵府

因為第一季實在太好,對第二季好期待,但好失望,所以第三季無再睇。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

米腸 發表於 22-4-26 12:49
岩岩睇完聲生不息,YouTube 彈左我們的歌既影片出黎,咁岩睇到薛之謙,林子祥,楊千嬅,胡夏呢季,我第一 ...

我以前喺YOUTUBE聽過薛之謙個首演員,以為佢只係唱情歌為主,不過睇咗我們的歌先知佢歌路都好闊

你講起聲生不息,我都有追,我原本係想聽李健,不過始終廣東話唔係佢強項,但就估唔到曾比特彈咗出嚟,一嗚驚人

公爵府

牛牛牛牛 發表於 22-5-5 13:29
我以前喺YOUTUBE聽過薛之謙個首演員,以為佢只係唱情歌為主,不過睇咗我們的歌先知佢歌路都好闊

你講起聲 ...

聲生不息我係因為想聽歌
我們的歌我睇完第三季,之後再睇第1季
都係好好彩,周華健,小齊。。真係歲月催人。
跟住發覺好高個果叫寧宇,真心想知佢幾高。。佢仲高過小齊,我諗佢同主持人應該差唔多高。。

華健首 少年 啲詞真係好入心
小鬼佢係幾叻,不過感覺佢有偶像包袱

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

牛牛牛牛 發表於 21-11-8 16:29
之前見JM講周深同李克勤合唱,係就係搵過佢哋合唱嘅片嚟睇,但從未由頭到尾去睇成個節目,終於放假煲曬,第 ...

第三季好睇過第二季

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

sukkiu 發表於 21-12-2 16:52
呢排睇令人心動的OFFER3,講醫科生,幾好睇,雖然加油團成員無咁好,裏面的個案好吸引. ...

有睇,正

珊瑚宮

YuYuMother 發表於 21-12-2 20:05
先唔講成員,主持差好遠。何炅做得好好多…..

何老師太太太忙

珊瑚宮

牛牛牛牛 發表於 22-5-5 13:29

你講起聲 ...

薛之謙好多首歌都好好聽架

首頁

尾頁

跳至