自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唔知點解,我覺得黃智雯跳舞d動作好怪,morning 朱反而順眼d

但黃智雯又成日都跳下舞的表演,但真係次次都手腳好硬

子爵府

回覆樓主:

其實唔使睇王君馨跳舞我已經好開心
另外琴晚後一排中間嘅蘇韻姿都跳得好好啊。

伯爵府

我硬係覺得黃係擔唔到大旗,無論是跳舞或者是演戲。但其實我都好欣賞佢付出既努力

子爵府

兩個都唔好睇

Morning 朱夠高,手腳夠長,可惜打扮非常大媽,個髮型好老土,套衫都唔配合,而且動作似跳中國舞,唔知想點

黃智雯,身材太矮,個樣完全冇媚態,點跳都唔好睇

伯爵府

虎到金來勳章

我都有睇黃跳得生硬左佢都跳開舞喎無理由咁差,同埋我見佢個羅好似好大咁係件衫問題定佢有左
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

侯爵府

回覆樓主:

兩個都不是舞蹈才料

ada0707    發表於 21-11-20 10:18

子爵府

hohoho36 發表於 21-11-20 09:52
我硬係覺得黃係擔唔到大旗,無論是跳舞或者是演戲。但其實我都好欣賞佢付出既努力
...

一向覺得黄係一位正派,努力嘅藝人。但跳舞總覺粗枝大葉冇纖柔靈巧美;就好似吳x 羲(忘記了佢個名),dancer出身但好似唔夾唔係嗰類型。昨晚黃好似已經好啲。而佢做戲只感到循規道矩有啲悶。佢比人感覺家姐feel。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hchu06 發表於 21-11-20 09:53
兩個都唔好睇

Morning 朱夠高,手腳夠長,可惜打扮非常大媽,個髮型好老土,套衫都唔配合,而且動作似跳中 ...

完全同意!

子爵府

水草 發表於 21-11-20 10:14
兩個都不是舞蹈才料

朱朱係攞獎學金嚟香港演藝讀舞蹈,再攞獎學金去美國深造㗎,咁都唔係舞蹈材料真係唔知邊個先係
不過可能以前係學芭蕾舞為主,唔同類別就真

子爵府

回覆樓主:

我懷念謝天華同胡定欣跳嘅舞,真係超好睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2 個都好似修舞蹈!但…

大宅

cy101 發表於 21-11-20 10:17
完全同意!

已經連續幾年係佢兩個表演....

大宅

ren 發表於 21-11-20 09:42
...

揾盛舞者D人表演可能好D

伯爵府

chengcheung 發表於 21-11-20 10:21
朱朱係攞獎學金嚟香港演藝讀舞蹈,再攞獎學金去美國深造㗎,咁都唔係舞蹈材料真係唔知邊個先係
...

呢度d人要求好高,高到離晒地

30051273    發表於 21-11-20 11:39

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

可能因香港已經輕易看到世界各地綜藝節目,她們的舞蹈看起來,比別人差太多了。

珊瑚宮

hhmum 發表於 21-11-20 10:09
我都有睇黃跳得生硬左佢都跳開舞喎無理由咁差,同埋我見佢個羅好似好大咁係件衫問題定佢有左
...

年齡大, 身唔夠軟, 亦應該唔係keep住成日跳舞
佢跳得好一般, 但個樣以為自己好掂

珊瑚宮

jodyfan 發表於 21-11-20 11:19
可能因香港已經輕易看到世界各地綜藝節目,她們的舞蹈看起來,比別人差太多了。
...

亦係事實, 所以話現在有些當紅歌手唱跳好, 完全唔覺得, 真的比下去

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

ren 發表於 21-11-20 09:42
...

王君hing應該真係嬲豬走左唔做啦,對觀眾係好事!!!!!!!
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

可能朱晨麗本身跳芭蕾舞, 噚晚佢跳得嚟好有違和感, 初初都還好, 但愈跳愈唔得。黃智雯唔夠高冇台型, 樣亦唔係型格嗰類, 睇親佢跳舞硬係有種格格不入感覺

伯爵府

chengcheung 發表於 21-11-20 10:21
...

係呀!朱朱選港姐時介绍佢係香港芭蕾舞蹈團的首籍團員

首頁

尾頁

跳至