自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章

emt1314 發表於 21-11-22 12:18
數口精到每日要賺一萬蚊(emoji)

數口精是睇《披哥》時的感覺,《大灣仔的夜》就只有搞笑。

佢真係想謝天華煮海鮮賺大錢,可惜laughing哥只識幾味家常菜
日日是好日

珍珠宮

mickeyeva 發表於 21-11-22 12:54
回覆 白毛毛 的帖子

林曉峰呀, 參加了哥哥改觀了, 人也踏實了, 林海峰咁黃, 大6唔歡迎佢! ...

林曉峰?謝更正。即刻去改返先

翡翠宮

畀面勳章

mickeyeva 發表於 21-11-22 12:54
回覆 白毛毛 的帖子

林曉峰呀, 參加了哥哥改觀了, 人也踏實了, 林海峰咁黃, 大6唔歡迎佢! ...

人有經歷會成熟,林曉峰又離婚又事業低潮,個人踏實左,冇左以前冇料扮四條的囂張感覺
日日是好日

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

emt1314 發表於 21-11-22 12:18
數口精到每日要賺一萬蚊(emoji)

一路傾計一路笑住數錢

天朗氣清

珍珠宮

mother904 發表於 21-11-22 13:09
人有經歷會成熟,林曉峰又離婚又事業低潮,個人踏實左,冇左以前冇料扮四條的囂張感覺
...

佢真好唔同,同以前所認識嘅唔一樣,好似兩個人咁,而且原來唱歌咁好聽,好眼前一亮

子爵府

mother904 發表於 21-11-22 13:09
...

係囉, 我以前好唔鍾意睇佢, 但係喺呢個節目入邊見到佢講嘢、舉手投足冇咗以前嗰份囂張,沉實咗,唔係個個都肯做清潔,佢又真係好似幾認真咁做。欣賞佢 繼續努力。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

mother904 發表於 21-11-22 13:06
數口精是睇《披哥》時的感覺,《大灣仔的夜》就只有搞笑。

佢真係想謝天華煮海鮮賺大錢,可惜laughing哥 ...

但煎釀三寶,好容易啫都“不行”(emoji)(emoji)
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

MC媽 發表於 21-11-22 15:04
係囉, 我以前好唔鍾意睇佢, 但係喺呢個節目入邊見到佢講嘢、舉手投足冇咗以前嗰份囂張,沉實咗,唔係個個 ...

我都對林曉峰改觀咗,説話唔多,但做事認真,唔計較,衛生部長最辛苦(emoji)
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至