自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

據為己用

你哋有試過嗎?我試過手袋發現了煮飯仔嘅刀叉

funfun759    發表於 21-11-24 14:51
SiuBBee    發表於 21-11-24 10:42

水晶宮

我試過手袋入面有電視remote

Jessy    發表於 21-12-24 13:47
wcpcelia    發表於 21-11-24 13:54
山豬    發表於 21-11-24 11:23
十一哥    發表於 21-11-24 11:16

水晶宮

上校車 發表於 21-11-24 10:31

風扇remote都試過

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我哋成日互動整蠱,會偷偷擺鬧鐘、毛公仔、狗玩具

la_source    發表於 21-11-24 10:35

別墅

上校車 發表於 21-11-24 10:31
以為係手機

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我屋企,反而細個時,妹妹塞左d玩具/垃圾喺哥哥書包。

capricornbb    發表於 21-11-24 10:41

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我老公試過袋咗屋企個室內無線電話走,佢接到電話一路傾一路落樓去開車,好順手咁放咗喺褲袋,唔好問我點解放得落,我唔知,到我打手提電話搵佢,佢最初都話冇,後來摸個褲袋至知,搞到我果日上zoom meeting冇得出聲講嘢。

edhepp    發表於 21-11-24 13:47
girlbear    發表於 21-11-24 13:39
山豬    發表於 21-11-24 11:24
capricornbb    發表於 21-11-24 10:40
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Charlotte_mom 發表於 21-11-24 10:34

笑死
放下自在

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 21-11-24 10:34

互動整蠱活潑家庭

我小朋友大個咗,好耐無放嘢入我哋袋裡面了

舊擦膠應該係唔小心跌咗落C6背囊度

水晶宮

家人試過有次唔知點解響街換左條污糟底底洗左再放入膠袋, 結果呢個膠袋就響佢手袋over 1 month, 發現後拎出來當然係乾左仲臭左

另外朋友既小朋友試過去完outing, 背囊入面既寶礦力同一個麵包無執出嚟, 到好多日之後再發現, 水同包都長出了好似一個菇狀既菌

wcpcelia    發表於 21-11-24 13:55
山豬    發表於 21-11-24 11:25
capricornbb    發表於 21-11-24 11:10

珍珠宮

你同你c6玩都有另類,佢仲玩毛公仔???

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我老公玩野,放過公仔喺我手袋

capricornbb    發表於 21-11-24 11:10
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

我試過返到公司發現個袋有一隻阿仔既襪……

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

goodsnooky 發表於 21-11-24 10:46
你同你c6玩都有另類,佢仲玩毛公仔???

唔係玩,擺設果d呀

水晶宮

回覆樓主:

出街時我發現個袋有隻襪...應該係我隻貓擺入去

goldpiglet    發表於 21-12-24 14:27
selinako^^    發表於 21-11-24 11:15
capricornbb    發表於 21-11-24 11:11

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章

crystal媽咪 發表於 21-11-24 10:51
我老公玩野,放過公仔喺我手袋

好sweet!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

上校車 發表於 21-11-23 18:44
家人試過有次唔知點解響街換左條污糟底底洗左再放入膠袋, 結果呢個膠袋就響佢手袋over 1 month, 發現後拎出 ...

我仔都試過,有份三文治冇食晒,放咗喺個餐盒入面,佢冇拎番出嚟,過咗唔知幾耐見到,打開已經長晒綠色嘅毛!仲要唔係第一次,救命!!!!!!

山豬    發表於 21-11-24 11:26
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

rose-mag 發表於 21-11-24 11:15
我仔都試過,有份三文治冇食晒,放咗喺個餐盒入面,佢冇拎番出嚟,過咗唔知幾耐見到,打開已經長晒綠色嘅 ...

其實我自己都試過,放工買咗麵包打算第二日當早餐,點知唔記得咗佢……

差不多一星期先發現返,我唔敢打開睇

首頁

尾頁

跳至