自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

可能我太眼淺, 3個男神講佢地既故事, 我3個都有喊, 好感動

大宅

好感動

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

係,好唔捨得咁快完

大宅

回覆樓主:

聽完都令我諗起小時往事。

水晶宮

畀面勳章

我都有眼涙我第一次睇咋,原來已經最後一集

子爵府

回覆 ren609 的帖子

今集好好呀 令大家反思自己給予家人既時間&陪伴

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

我只係睇左伍允龍,好洋蔥。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

義氣仔女 發表於 21-11-24 23:14
可能我太眼淺, 3個男神講佢地既故事, 我3個都有喊, 好感動

我都係

其實琴晚林德信唱"分分鐘需要你"果陣時我都想喊

子爵府

義氣仔女 發表於 21-11-24 23:14
係,今集好洋蔥。。

水晶宮

今集欣賞do 姐,好識帶嘉賓講心裡說話,尤其欣賞佢會叫埋何廣沛一齊講

(利申:我平時無聽口水節目,純這集睇法)

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

伍姑娘講嗰陣我都
好掛住我媽

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

男神廚房要encore,唔似美女廚房浪費食材、賣弄美色

大部份嘉賓都斯文有禮、內歛怕醜,識煮食嘅男神更吸引 liked

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

題外話, 預告終極戰竟然冇咗陳家樂?!

子爵府

少少離題, 睇完4個星期男神廚房, 有幾位男神令我心動

第一位: Shaun (非常gentleman, 把聲好好聽, 好有風度, 煮野食又叻)
第二位: Matthew (唔使講. 靚仔, 純欣賞, 唔會選擇做男友, 因為佢個樣仲精緻過女人)
第三位: 伍允龍(極微量心動, 只覺得佢好有趣, 同佢表面比人既感覺唔同)
第四位: 陳家樂(靚仔+怕羞, 我地依類aunt最受落)

翡翠宮

回覆樓主:

今集真係好洋蔥

男爵府

義氣仔女 發表於 21-11-25 00:22

第一位: Shaun (非常gentleman, 把聲好好聽, 好有風 ...

請問邊個係Matthew?

子爵府

醒目開學勳章

20080909 發表於 21-11-25 08:44
請問邊個係Matthew?

何廣沛

20080909    發表於 21-11-26 07:17

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

義氣仔女 發表於 21-11-25 00:22

第一位: Shaun (非常gentleman, 把聲好好聽, 好有風 ...

我喜歡周嘉洛同Aska

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

好感動,每位都好真誠

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

首頁

尾頁

跳至