自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

大宅

知道錯就直接修正問題啦,俾返層樓美華,做場咁嘅大龍鳯只會令佢自己更樣衰,而阿娟嗰仔係有返啲人性的話,就氣壯理直話俾佢阿媽知 (即係阿娟),佢娶老婆住屋可以靠自己。人在做天在看,傷天害理嘅事就唔好做,日後點面對自己嘅子孫?

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

mintcream 發表於 21-11-25 20:37
tvb 字幕好好笑,[陰間]兩隻字綠色,兇主持果句[你係咪想惹嬲我呀],紅色字,仲打左三句,好表達到氣氛! : ...

要讚美術組!
另外,剛剛去返YouTube 看返多次東張,D街坊真好,說出美華入返屋,都擔心美華的"安全",因為對陰間娟的失左人格丶信心!

男爵府

下毒, 美華係係屋入面屎左都無人知. 層樓就名正言順係女保安.

伯爵府

ken2x 發表於 21-11-25 20:00
唔會仲一齊住卦
賤娟話比屋企人鬧,又唔見佢d屋企人叫佢搬走比番間屋人,個仔之前仲幫佢換鎖 ...

家人鬧的可能(我估),你(陰間娟)吾忍得甘快趕美華出街...
其實吾貪心甘急,遲早有D野係你就係你,吾係你的,吾應要!仲有機心扮姐妺、照顧人地爸爸,司馬昭之心,路人皆知!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

維尼仔 發表於 21-11-25 20:02
變得好假攞,一d感動位都無,同埋點解要一齊住,假人娟應該走啦

咪係囉,係良心發現既,佢自己走啦!間屋唔係佢's, 現在係佢罷佐人間屋,唔該唔好講到大仁大義俾美華返去住。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

子爵府

414928 發表於 21-11-25 20:00
講來講去都唔肯交番間屋出來,多餘!只係想熄民怨?

講來講去就係想嗒咗間屋,最佳老千視后

男爵府

mickeyeva 發表於 21-11-25 19:51
希望個衰娟轉番層樓名,俾番美華,個衰娟可拎視后!

轉得咁快肯定有古怪

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

個女人好邪惡

大宅

美華唔好心軟,一定要爭返層樓,攞返業權,美華真係出咗10 萬蚊,唔好比陰間娟奸計得逞,佢啲戲好屎,其實東張都唔打格仔,等香港人見識吓呢件人渣

珍珠宮

crazypaper 發表於 21-11-25 20:04
一路睇忍唔住笑... 兩條魚,兩個盆栽,代表佢同美華...有無假啲? 買隻雞俾美華... ?
佢唔想美華同佢打官司! ...

原來有你同我一樣笑,我問係咪搞gag

珍珠宮

熊豆沙 發表於 21-11-25 21:38
美華唔好心軟,一定要爭返層樓,攞返業權,美華真係出咗10 萬蚊,唔好比陰間娟奸計得逞,佢啲戲好屎,其實 ...

我懷疑個簽名係假,佢可能驚,而家轉玩法

公爵府

2024年龍年勳章

DonnieBB 發表於 21-11-25 20:08
標到馬尿唔駛眼藥水, 不過d對白好流好似盆花, 好似對魚....

好似盆花禁溫暖,笑到我標眼水,東張剪接好得,引證佢前言不對後語

crazypaper    發表於 21-11-26 07:13

子爵府

DonnieBB 發表於 21-11-25 20:08
標到馬尿唔駛眼藥水, 不過d對白好流好似盆花, 好似對魚....

佢當左自己係祝英台

伯爵府

jollyma 發表於 21-11-25 20:09
正想講, 十足糖心風暴既關菊英上身咁, 精神分裂得好徹底

又真係好似喎

男爵府

mrscatcat 發表於 21-11-25 19:56
而家話要同美華住
扮野!
想美華瓜左之後留比個仔

打起官司,應該唔止冇屋住,而係分分鐘要坐監。

子爵府

回覆樓主:

娟姐唔好扮嘢啦!假到呢!一睇就知妳扮嘢,但份到over 左啦lor!走啦。大家千其唔好信佢,大家臭味相投一睇就知妳扮嘢啦。妳唔好吹到同美華嫦娥奔月第日葬埋一齊放個屁都一齊聞?人做女人妳做女人做得咁醜陋。看完今晚妳神奇表現就知妳層樓係呃返來啦!有病睇醫生啦神棍!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 goodsnooky 的帖子

有得睇啦, 快睇!
東張西望|女保安娟姐跪地嚎哭認錯 啞女美華收番鎖匙點解唔入屋 - YouTube

珍珠宮

corinthians 發表於 21-11-25 20:45
知道錯就直接修正問題啦,俾返層樓美華,做場咁嘅大龍鳯只會令佢自己更樣衰,而阿娟嗰仔係有返啲人性的話, ...

俾著我睇完東張西望,如果知道個未來99⋯系陰間娟,即時say bye bye 啦!
如果做佢新抱,很定幾難頂啦,咁鬼霸氣!

伯爵府

rex13 發表於 21-11-25 22:55
俾著我睇完東張西望,如果知道個未來99⋯系陰間娟,即時say bye bye 啦!
如果做佢新抱,很定幾難頂啦,咁 ...

累人累物,邊個女仔做佢新袍都影衰哂!甘貪心又惡毒丶又攻心,巧超級恐怖!變臉人,佢以為香港人好善忘! 陰間娟好邪惡⋯⋯愈做愈假,金魚、盤栽丶雞(我只見到雪櫃好多凍肉),希望美華不要心軟!

複式洋房

回覆樓主:

睇佢今日好似變左第個人咁,都想像到佢當時係點昆美華爸爸轉間屋比佢...... 面皮成尺厚,而家先黎扮喊扮可憐,唔會信囉

首頁
23456...12

尾頁

跳至