自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

想請問預约廸士尼入園是否一定要先購買才可預约?
因打算聖誕時段去玩,請問如有一位有金咭可否可由他代為預约其他人之入園日期?有限預约人數嗎?
其他人是否亦需先行購票才可預约入園?

謝謝!

大宅

2021勳章

有限人數,每次約4人,,係要買左票,有票號碼先可以預約到,

kwongcheukli    發表於 21-11-28 17:18

男爵府

2021勳章

好女人 發表於 21-11-27 22:46
有限人數,每次約4人,,係要買左票,有票號碼先可以預約到,

會否買咗票而無額預约呢?Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

AppleChow 發表於 21-11-27 23:25
會否買咗票而無額預约呢?Tks!

一般好少買左票預約唔到,因為每種票限額係唔同,至少我身邊朋友買飛都可以入到,係免費票好難預約星期六、日。

男爵府

2021勳章

小肥§澄 發表於 21-11-27 23:44
一般好少買左票預約唔到,因為每種票限額係唔同,至少我身邊朋友買飛都可以入到,係免費票好難預約星期六 ...

明白。
因想買$699入園2次的入場票,而又正是聖誕節假怕會滿額。

謝謝!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

水晶宮

2021勳章

AppleChow 發表於 21-11-27 21:49
因打算聖誕時段去玩,請問如有一位有金咭可否可由他代為 ...

一定要有number先book到,一個一號

男爵府

虎到金來勳章 2021勳章

因打算聖誕時段去玩,請問如有一位有金咭可否可由他代為 ...

先預約,去到買飛都得,不過要排隊好耐

大宅

我用年卡,有預約,但入場時冇人問我要睇預約號碼

伯爵府

2021勳章

Carmenchan521 發表於 21-11-28 21:33
我用年卡,有預約,但入場時冇人問我要睇預約號碼

電腦預約有入年咭號碼,入場時過咭會睇到你有冇預約,唔使另外俾預約號碼。

男爵府

2021勳章

loveclementine 發表於 21-11-28 17:42
電腦預約有入年咭號碼,入場時過咭會睇到你有冇預約,唔使另外俾預約號碼。
...

請問可否由金咭持有人代預约(因可能金咭持有人當天未能入埸).
金咭.只可預约4人,是否包括持咭人呢?
因我現需5人入場。

謝謝!.

公爵府

2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 2021勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

金咭聖誕正日好似唔入得場

伯爵府

2021勳章

AppleChow 發表於 21-11-29 14:25
請問可否由金咭持有人代預约(因可能金咭持有人當天未能入埸).
金咭.只可預约4人,是否包括持咭人呢?
因我 ...

持咭可以1+4,但未試過持咭人唔入場,不過唔一定要有年咭先可以create account 預約,你可以自己約。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊