跳至

首頁

尾頁

別墅

wing,
long time no see la, how's doing??
how much is yr package? what stuffs included?(breakfast, disneyland tickets...) any special during birthday month?
行行媽媽

原帖由 winglink 於 09-6-16 15:26 發表
出發前3日可以取消book,可能哩排流感又落雨,多左人退番d房出唻,如果係,我都叫c6打去睇下轉唔轉到房先!

大宅

原帖由 winglink 於 09-6-16 15:26 發表
出發前3日可以取消book,可能哩排流感又落雨,多左人退番d房出唻,如果係,我都叫c6打去睇下轉唔轉到房先!

可能係咁嘅原因!

大宅

尋日打去book,原本想book 26/6,點知佢話26,27
兩間酒店既房已經全部full晒,所以book左28/6
海景房+自助晚餐,其實我反而想book園林房,
不過園林房無晒嘞!要book海景房.

大宅

係呀,問番c6原來我搞錯左,我地6月頭book係得番海景房,園林房係平d(平$200),所以一早就full晒lu!

原帖由 ppww 於 09-6-17 11:22 發表
尋日打去book,原本想book 26/6,點知佢話26,27
兩間酒店既房已經全部full晒,所以book左28/6
海景房+自助晚餐,其實我反而想book園林房,
不過園林房無晒嘞!要book海景房. ...

大宅

係呀,好耐無見,見到行行個笑面,即刻睇下先...
哩排接左freelance做,邊湊亞女邊做,幾忙下,不過6月尾老公攞左假,都會抖抖,咪去disney玩番2日囉!

個package係老公book,around $17xx,包2大1小早餐+2 tickets,生日free既offer就無,但就可以用優惠價$99訂佢地既蛋糕同花,我梗係唔要啦!不過聽講到時check in講底聲,會有個毛巾做既蛋糕同生日咭送喎,唔知而家仲有無...
咁你點呀?行行好嗎?
亞女戒左片喇,哩排仲要自己除褲去坐potty,唔畀我幫,要我響廁所出面等 ,真係畀佢激死...不過佢唔駛再著片,真係輕鬆左好多...
原帖由 wuleung 於 09-6-16 18:30 發表
wing,
long time no see la, how's doing??
how much is yr package? what stuffs included?(breakfast, disneyland tickets...) any special during birthday month?
行行媽媽

別墅

icic, 我地下星期可能會去新長隆玩(因為聽日攞回鄉卡先報到名).
好叻叻呀, 你囡囡戒左片, 連夜晚sleeping都唔洗著? 行行sleeping都仲要著. 呢排playgroups全部停晒, 都幾悶呀. 你地呢? tst 果間pg有無停?
得閒黎行行blog睇吓啦, 我地呢排游水曬到黑mung mung. http://hk.myblog.yahoo.com/jacqueline3313
咁預祝你生日快樂, 身體健康, 囡囡快高長大啦! 去迪迪尼玩得開心d!

原帖由 winglink 於 09-6-17 16:37 發表
係呀,好耐無見,見到行行個笑面,即刻睇下先...
哩排接左freelance做,邊湊亞女邊做,幾忙下,不過6月尾老公攞左假,都會抖抖,咪去disney玩番2日囉!

個package係老公book,around $17xx,包2大1小早餐+2 tickets,生日free既offer就 ...

首頁

尾頁

跳至