自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

尤妮絲 發表於 21-12-1 15:16
搞到咁污糟都有既二手重用bubble紙?d膠甩成咁

維修根本無用腦兼無心做! 佢地完全無悔意架,只想你自己投降唔再嘈

大宅

mimorjai 發表於 21-12-1 12:03
呢個品牌差到貼地

維修一肚氣 比jebsxx 做,乜都要你加錢換,下下千幾二千。

機身整到一個個印好肉酸,不能接受呀

伯爵府

Sebastian@ 發表於 21-12-1 15:32
因家中有電器係同一代理,去過幾次維修總會見到有人攞部死神吸麈機和風扇去整
...

我唔會再買呢個維修代理做維修既任何產品

就算死神換代理換維修我都唔會再買死神。因為佢地當客係草,唔覆你唔應你兼推卸責任! 去佢fb 講就hide or delele 你個comment!

伯爵府

kpc2015 發表於 21-12-1 15:50
哇! 咁以後都唔考慮DXSON 啲垃圾產品了. 係啲人以前吹到佢曉飛啫. 仲咁叉貴!

認真。真係唔好幫襯。上佢fb 同死神維修苦主谷行個圈。我無針對佢地! 勁嬲

伯爵府

huenhuenli 發表於 21-12-1 15:53
機身整到一個個印好肉酸,不能接受呀

真係好嬲!佢地仲要推卸責任。我比佢地玩左兩個月我先忍唔住上黎post 比人睇

侯爵府

佢d產品,美觀係非常之重點……
買小米冇咁嬲

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

點解售後服務咁差?!好在我個風筒冇事,用咗3年幾就4年,如果他朝有日壞咗,都應該唔會拎去整。

伯爵府

親親小孩子 發表於 21-12-1 16:03
點解售後服務咁差?!好在我個風筒冇事,用咗3年幾就4年,如果他朝有日壞咗,都應該唔會拎去整。 ...

上維修centre. 勁多人整風筒。同埋佢地會叫你比2000幾蚊換過個比你因為整唔到或無零件。

大宅

mimorjai 發表於 21-12-1 15:59
真係好嬲!佢地仲要推卸責任。我比佢地玩左兩個月我先忍唔住上黎post 比人睇
...

忍左兩個月先出聲,你好有品

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩......好似響垃圾站執返嚟咁..........仲殘過人地二手............

子爵府

回覆樓主:

又確係離譜,好難接受咁肉酸

伯爵府

huenhuenli 發表於 21-12-1 16:08
忍左兩個月先出聲,你好有品

我去埋消委會,所有程序都要時間,但呢兩個月真係好浪費我時間同精神

伯爵府

qooqoo514 發表於 21-12-1 16:10
嘩......好似響垃圾站執返嚟咁..........仲殘過人地二手............

佢地話唔影響功能唔換wo。

伯爵府

我係吸塵機用家,無試過整,直接換過部~
聽到好多負評,但最後都是買返佢,用慣左~

侯爵府

依間野一向多差評,但成日搵kol sell下 搞到好多人買
我自己就唔買依個牌子,仲衰過大陸野

珍珠宮

從來冇用過呢個牌子, 見佢同一款同一功能,貴過人哋幾倍 。有次見佢做promote 吸塵機,個客試機,唔明點解幾千蚊部吸塵機 可以嘈過飛機。 見好多用家 ,用後comment都覺得無乜特別好用,又易壞。

珍珠宮

回覆樓主:

其實d牌只係sell design,吸塵機我買karcher,貪佢係樂聲保養

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

cheung2000 發表於 21-12-1 16:58
其實d牌只係sell design,吸塵機我買karcher,貪佢係樂聲保養

睇評測追覓吸塵機好過大神, 我最近都買左部Karcher吸塵機, 的確好用, 估唔到個塵蟎頭幾好吸

大宅

Hello, 苦主朋友...

子爵府

lingluk1306 發表於 21-12-1 16:52
依間野一向多差評,但成日搵kol sell下 搞到好多人買
我自己就唔買依個牌子,仲衰過大陸野
...

內地品牌幾百蚊,多數1年內包换新機,美的香港包30個月,我去過1次,部$199吸尘機小小問題,客服即時call工程部過來睇,師傅話費事煩我再來多次,比個新parts我。前後20分鐘走得。
.

首頁
12345...7

尾頁

跳至