婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

疫情下,有小朋友既大家,同6299住你地係點架?點容忍?話說我老公想同62住等佢晚年可以享受下有孫玩既感覺,唔好講到咁偉大話孝順,因為老爺70幾,一直好想同我地住,咁有機會下可以同住幾個月,但老公同99唔岩,我呢個99真係極品,唔知係咪我太心胸狹窄,佢做每樣野我都睇唔順眼,尤其做左人老母之後…

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

近日新聞又話印度啲病毒好嚴重,跟住奶奶話印度嗰邊啲衛生好差更加多人染,咁你知就好啦,個人衛生都唔注重下,要數真係有排數 …anyway講左出黎舒服好多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Iloveho 發表於 21-12-2 18:41
疫情下,有小朋友既大家,同6299住你地係點架?點容忍?話說我老公想同62住等佢晚年可以享受下有孫玩既感覺 ...

選擇左一同住係難頂
我嫂有時頂唔順上fb喑幾句
講話唔好咁慳口罩,煮嘢唔好食……

不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

話說我老公想同62住等佢晚年可以享受下有孫玩既感覺--->5一定要同住先可以「玩孫」掛
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

感同身受。

la_source    發表於 21-12-3 14:33
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

玩孫唔一定要同住,最多搬近d,同住生活習慣唔同,谷鬼氣。

男爵府

Iloveho 發表於 21-12-2 18:41
疫情下,有小朋友既大家,同6299住你地係點架?點容忍?話說我老公想同62住等佢晚年可以享受下有孫玩既感覺 ...

好反感玩孫呢兩個字,玩玩玩,生出嚟俾你玩?

水晶宮

sheep010 發表於 21-12-7 21:22

係,我都好反感。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sheep010 發表於 21-12-7 21:22

我都勁反感,成日話: 嫲嫲帶你去街街玩

大宅

回覆 Iloveho 的帖子

有時都幾搞笑, 我小朋友細個時又唔多理, 幾個月先見一次, 而家老啦, 又成日話掛住個孫, 又話想見個孫......想點呀

首頁

尾頁

跳至