美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

近期搽親眼霜,眨眼都會令眼蒙,唔搽又太乾,好煩

複式洋房

回覆 kaheiboy 的帖子

我用Skinceuticals幾好!

公爵府

回覆樓主:

clarins total eye lift

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

findfinger 發表於 21-12-9 16:01
Valmont金裝eye cream,質地清爽,但又做到保濕同緊緻,係我既No.1 eye cream

...

多謝各位,請問搽完會唔會剌激眼?流眼水攪到眼白都紅晒。

禁止訪問

複式洋房

2021可愛聖誕B勳章

estee lauder個眼精華同眼霜都好用

禁止訪問

禁止訪問

大宅

ilovecheese 發表於 22-3-11 02:14
我都見到ig有人分享過,我都想試下

我啱啱買咗,係潤嘅,不過冇想像中咁滋潤,我要搽兩浸,但真係好容易吸收

公爵府

ivettew 發表於 21-12-14 13:15
estee lauder個眼精華同眼霜都好用

我夜晚用緊Estee Lauder 黑鑽松露 eye cream,質地好幼滑,滋潤度好好
日頭我就用 sisley sisleya anti-age eye and lip contour cream~

大宅

mymarigold 發表於 21-12-8 13:52

X2 但會加埋 eye serum ,最近用Aesop presley anti oxidation eye serum 都ok 。之前有用個canvas Depuffing Eye Treatment 都ok

珍珠宮

mymarigold 發表於 22-3-13 11:08
我夜晚用緊Estee Lauder 黑鑽松露 eye cream,質地好幼滑,滋潤度好好
日頭我就用 sisley sisleya ...

咦!我都有用 sisley 呢隻喎!

Estee Lauder 就用佢其他 lines 既eye cream.

你呢隻喺咪有個瓷頭按摩棒㗎? 覺得效果如何?

公爵府

大姑娘 發表於 22-3-13 18:42
咦!我都有用 sisley 呢隻喎!

Estee Lauder 就用佢其他 lines 既eye cream.

對,有按摩棒嗰隻,用咗一星期左右咋,暫時覺得滋潤度夠,乾紋無咁現,未 feel到緊緻度(sisleya 緊緻度較易見)

大宅

AHC

大宅

Clarins total eye lift 好用,我覺得都夠潤。

大宅

Estée Lauder re nutriv 金裝幾好 唔會超貴

質地易吸收又唔會似有啲gel狀眼霜 “瓊”左係皮膚上面

大宅

呢個支我都想試

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至