跳至

首頁
12345...85

尾頁

大宅

~ 坑口媽咪分享吓 ~

將軍澳實在有很多BK媽媽,所以好難傾得深入,你哋有冇覺得縮窄點範圍會易傾D, 見將軍澳媽咪會咁冷清有點失落!比D意見好唔好分區傾吖!!

坑口 mama list:
----------------
1. elaineho73-在職媽咪-安寧花園-晴晴Kinki(00年11月30日), 汶汶(02年03月11日)
2. sukmi-在職媽咪-裕明苑-cc(03年10月19日)
3. 妙兒-在職媽咪-頌明苑-朗朗(03年11月17日)
4. AJ-在職媽咪-頌明苑-皓皓(04年8月11日)
5. AnnyMok-在職媽咪-新寶城-睿睿(03年10月29日)
6. monmantong- working mom-oscar by the sea(
09/26/03)
7. HCPOON - 在職媽咪-新寶城 -曉晴(02年08月11日), 曉明(04年05月13日)
8. Cherly - 在職媽咪 - 東港城- 伯謙仔 (03年10月23日)
9. EF - 在職媽咪 - Nan Fung- Tom (02年07月21日)
10. fat - 上午:全職媽咪 下午:在職媽咪 - 東港城 - 日希
(04年7月6日)

我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

Re: ~ 坑口媽咪分享吓 ~

Hi, cherly,

我是新加入的, 住新寶城 ! 好開心發現坑口媽咪討論區 !
你是在職媽媽 / 還是全職 媽媽 ?

同一個區, 份外親切 !
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

大宅

Hi HCPOON,

I live @ East Point City - behind your estate.
我是在職媽媽, office at Lai Chi Kok la!!

你是在職 / 全職 媽媽 ?

cherly
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

Hi, cherly,

我都係在職媽媽 ! 返上環 !
妳住東港城, 我成日都去嫁 !
可能我哋見過面不過唔識對方 !
遲些可以約出來飲茶 !

伯爵府

Hi, cherly,HCPOON

我都係在職媽媽 !
在T.S.T 返工
我住FU NING

大宅

好開心有多啲媽咪回應 !

大宅

嵐嵐21 & HCPOON,

係呀,近近地約埋 tea 夠方便!你地星期六洗唔洗番工架?我係長短週的。

大宅

我星期六唔使返工嫁 ! 哈哈, 飲tea 好呀 !

大宅

HCPOON,

你做乜工架?見你幾閑喎!! :mrgreen:

複式洋房

hi, 咁多位你地好, 我都係住係坑口, 海悅豪園, 不過係全職媽媽, 有節目預埋我 呀 :mrgreen:
:-P :-P :-P :-P :-P

大宅

外資公司, 主要與廠聯絡生產計劃 ! 因為近聖誕,新年 !所以比較得閑啲 ! 遲啲就會比較忙,可能冇咁多時間上網 !
妳呢 ? 妳又做乜工架 ? :mrgreen:

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

Hi all,
I am also living in Hang Hau. Very happy to see this topic! I am a working mother. My son is 7 months old now. Anybody knows whether there is any playgroup in TKO for babies??

Hi HCPOON,
I am also living in La Cite Noble, also working in Sheung Wan! Our sons are the same year and same month!!!!!!

子爵府

hello~各位,大家好呀~
見到呢個topic很高興呢~
我住南豐廣場的,我在九龍灣返工
我bb佢e家得18week咁大咋,
預產期係明年5月20日
:mrgreen:

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

kittypo,

Congratulations! Which hospital you are going to give birth?

大宅

Hi Fanny & kittypo,
我住東港城架,你哋好呀!

HCPOON,
我做 Shipping 番荔枝角呀!

子爵府

我去左東區醫院掛號~
我以前去旺角c+醫生做產檢,
但現在都有改了去新都城
余啟文e生做產檢,一來近d
2來佢都好細心 :mrgreen:

子爵府

kittypo,
Yes, me too. When I was pregnant, I also went to 余啟文e生做產檢.

大宅

Funny,

好開心這個Topics 多咗啲媽咪回應 ! 你仔仔同我個細B同年同月喎 !

kittypo, welcome !!

子爵府

HCPOON

係呀, 好橋呀! 我地大家都係住新寶城, 大家都係上環返工, 仲要大家個B同年同月呀!

大宅

Funny & HCPOON,

你兩個勁 "橋" 呀!!

首頁
12345...85

尾頁

跳至