自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

andyman 發表於 21-12-15 22:54
有朋友先有得領

我叫左班同事做朋友 佢地成日叫我幫佢買野,互助下
放下自在

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cattz288 發表於 21-12-15 22:59
...

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

cattz288 發表於 21-12-15 22:57
我揀4萬先買,但係咪幾日就自動用完?仲係唔係太識玩

我都唔算好識玩,買嘢好像1萬肥,但我很少去買

水晶宮

cattz288 發表於 21-12-15 22:59
...

水晶宮

andyman 發表於 21-12-15 22:56
你太好彩了, 我遇到的是壞人, 三日施一次肥, 又踢佢唔走, 最後要釜底抽薪先趕得走, 以後唔會夾人種。
...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

emilylam 發表於 21-12-15 23:01
我都唔算好識玩,買嘢好像1萬肥,但我很少去買

有4萬肥,有兩萬肥,同1萬肥架
放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 21-12-15 23:03
有4萬肥,有兩萬肥,同1萬肥架

原來如此,我無為意

象牙宮

emilylam 發表於 21-12-15 22:55
係,好像越多朋友領得越多

叫未有ac果d join先多,每日有1.75
放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 21-12-15 23:05
叫未有ac果d join先多,每日有1.75

我得3個朋友咋 每日玩下芭芭,順便領下現金,儲儲下有幾十蚊人仔入落大陸支付寶

水晶宮

2024勳章

平平常常 發表於 21-12-15 22:35
我想問一下,種成過左季節可以選擇更換紅包?我上次唔見有呢個選項喔。
...

可以呀,到收成時,其實仲可以再選擇其他生果或紅包,未必一定要一開始就種嗰嗰水果。但都要睇佢提供左乜嘢畀你揀

水晶宮

czl115 發表於 21-12-15 23:15
可以呀,到收成時,其實仲可以再選擇其他生果或紅包,未必一定要一開始就種嗰嗰水果。但都要睇佢提供左乜 ...

除了水果,還有米,零食,紅包兌換
我試過種米,兌換一包3斤大米送比內地親戚,對方話幾好味

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

emilylam 發表於 21-12-15 23:07
我得3個朋友咋 每日玩下芭芭,順便領下現金,儲儲下有幾十蚊人仔入落大陸支付寶 :happ ...

淘特 apps 玩養雞,養鴨,搖現金,都有現金收入。

水晶宮

andyman 發表於 21-12-15 23:20

淘特 apps 玩養雞,養鴨,搖現金,都有現金收入。

唔知,係咪要下載另一個app?

翡翠宮

emilylam 發表於 21-12-15 23:21
唔知,係咪要下載另一個app?

係淘寶旗下的子apps 要另外download ,但可用同一個戶口登入。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

andyman 發表於 21-12-15 23:23
係淘寶旗下的子apps 要另外download ,但可用同一個戶口登入。

明白

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

種乜都好,最後都係會揀返10蚊紅包

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我之前俾唔到0.01元時就換紅包,而家俾到就換生果。3個人一隊,每日夾埋淋120次肥料左右,每個半月收成1次。

首頁

尾頁

跳至