自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

王力宏單八卦新聞,成個版面都係講人哋家事

象牙宮

咁都好過成日講嗰班內窺鏡

jrbady    發表於 21-12-20 21:32

男爵府

961123 發表於 21-12-20 10:39

內窺鏡係乜來

珊瑚宮

回覆樓主:

JM你何況唔係出POST講呢
所以應該好明白女人係8, 起碼你都係啦

jrbady    發表於 21-12-20 21:30
比比96    發表於 21-12-20 19:34
RAA    發表於 21-12-20 12:24
la_source    發表於 21-12-20 11:44
Lilyforest    發表於 21-12-20 11:28

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 yvomak 的帖子

mirror?

子爵府

內窺鏡

侯爵府

BK首頁一向家事居多
分別係王力宏的家事, 定係普通網友的家事

happylife28    發表於 21-12-20 11:40

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我已經覺得好悶喇夫妻本是同林鳥呀

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢期爆,同埋有得追.一陣睇雙方點回應.

珊瑚宮

vivibabyvivi 發表於 21-12-20 10:49
我已經覺得好悶喇夫妻本是同林鳥呀

現在咪大難臨頭各自爆
無娛樂, 係咁, 睇開點

男爵府

yvomak 發表於 21-12-20 08:57

咪囉,有乜好評論!搵律師攪已經清清楚楚!
晒氣!女嘅又係儍嘅!想全世界都知道,整死人何必呢?佢自己都想搵第二春吖!搞咁大?為乜?讀死書!比夠錢簽紙算把!
如果咁唔願意!何必生三個小朋友啦!哂氣!台灣冇避孕方法?
我發覺錢作怪!同有精神病!

男爵府

cbeyond 發表於 21-12-20 10:41
JM你何況唔係出POST講呢
所以應該好明白女人係8, 起碼你都係啦

我開post係難明,人哋家事有乜好再評論,男人真係好少會講啲八卦嘢!一家唔知一家事,外人講嚟做乜,離婚永遠不是單方面,女人太鍾意做判官

珊瑚宮

yvomak 發表於 21-12-20 10:56
我開post係難明,人哋家事有乜好再評論,男人真係好少會講啲八卦嘢!一家唔知一家事,外人講嚟做乜,離婚 ...

開得post咪又係8,想知, 只係答案跟其他人有出入。
真係唔想知, 直頭係skip啦
唔好話男人唔講, 呢2日搭車, 聽到超過1位男士同朋友討論
8,人性啫。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

八下都唔得???
至緊要唔好胡亂去詆毀人

男爵府

cbeyond 發表於 21-12-20 11:02
開得post咪又係8,想知, 只係答案跟其他人有出入。
真係唔想知, 直頭係skip啦
唔好話男人唔講, 呢2日搭 ...

珍珠宮

FFchan 發表於 21-12-20 10:56
咪囉,有乜好評論!搵律師攪已經清清楚楚!
晒氣!女嘅又係儍嘅!想全世界都知道,整死人何必呢 ...
其實係因為你無睇到佢前夫有幾渣你先咁講!! 佢都無話要佢前夫既錢, 只係話希望佢D仔女既生活質素唔好變, 留返間屋, 媬姆同司機另外加贍養費俾佢D仔女. 但佢前夫唔肯喎?? 離左婚唔顧個大, 都要顧D細掛??

人地都有講, 如果中間真係咁唔開心, 佢未必會生3個, 就係前夫呃呃哄哄, 咁佢都有開心既時刻先會生, 咁又係佢問題?? 仲要佢生完細仔後都未坐完月, 佢老公已經係咁想同佢離婚, 你覺得佢老公無問題??

其實離婚咪離婚, 但好似佢前夫咁, 要個前妻孭晒所有衰野去保佢型像, 真心講好嘔心, 咁佢反擊又有咩問題呢?? 如果好似佢個MSG咁叫個前妻認自己精神錯亂所以亂發文先俾間屋佢住, 咁究竟係邊個威脅邊個呀??

珍珠宮

yvomak 發表於 21-12-20 10:56
我開post係難明,人哋家事有乜好再評論,男人真係好少會講啲八卦嘢!一家唔知一家事,外人講嚟做乜,離婚 ...
你見唔到POST入面有男人站渣男啫, 男人八起上黎仲八過女人啦!!

女人鍾意做判官?? 男人都一樣架咋!! 仲有D話人做判官既判官

jrbady    發表於 21-12-20 21:31

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我係女人,但我無興趣,呢D事分分秒秒在發生,無乜特別,加上兩位主角又唔係咁熟悉.

侯爵府

好媽媽勳章

絶呀
開心每一天

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

yvomak 發表於 21-12-20 08:57

莫非登記做會員為了文化交流?

happylife28    發表於 21-12-20 11:42

首頁
12345...6

尾頁

跳至